Alaaf! Tijd voor heel veel carnaval!

Nog eventjes en dan is het alweer zo ver…Carnaval! Grote groepen mensen in Nederland zijn inmiddels al driftig in de weer met naald en draad, om zich voor te bereiden op het grote feest. Glitterstofjes, veren en pruiken worden weer uit de kast gehaald, om in een prachtige creatie te kunnen verschijnen. Het wordt weer tijd om te hossen, te drinken en te feesten. En het wordt vooral natuurlijk weer tijd voor heel veel gezelligheid met je vrienden, buren en kenissen. Ga je zelf lekker carnaval vieren of ken je iemand die helemaal gek is op het feest? Stuur zo iemand dan eens een leuke kaart. Om uit te nodigen samen de boel weer op z’n kop te zetten, of gewoon om iemand heel veel plezier te wensen. Met jouw kaart kan hij of zij dan alvast heerlijk uitkijken naar het grote feest. Nieuwsgierig geworden naar de kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Alaaf!

De nar is toch echt wel een van de bekendste symbolen van carnaval. Een nar is van oorsprong de grappenmaker aan het hof van een vorst of bij een rederijkerskamer. De nar ging vaak gekleed in een speciaal voor hem gemaakt pak, vaak voorzien van bellen, de zogenaamde narrenbellen. Soms droeg hij ook een staf bij zich. Hij mocht zeggen wat hij wilde, vaak tegen de heersende opvattingen in, zonder dat hij daarvoor gestraft werd. Nu staat de nar bij carnaval voor gekkigheid, voor grappen en grollen, en vooral voor een heleboel lol trappen. Alaaf!

carnaval nar carnavalskaart

Bietje Kwalle?

Carnaval gaat bovenal om lekker veel loltrappen. Nodig je vrienden uit om samen met jou carnaval te vieren en de boel op stelten te zetten, met deze vrolijke kaart. Het is tijd voor lolbroekerij, en je hebt er zin in! Maar in je eentje is het nooit zo leuk, daarom wil je graag dat al je vrienden samen met jou carnaval komen vieren.

carnaval bietje kwalle carnavalskaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart