Weer een jaartje ouder, weer tijd voor een leuke verjaardagskaart!

Het is toch wat. Zo ben je een spruitje dat net geboren is, en zo ben je ineens jaren ouder. Wat vliegt de tijd toch! Een cliche, dat klopt, maar cliche’s zijn nu eenmaal cliche’s omdat er een grote kern van waarheid in zit. Toch is en blijft het leuk, jarig zijn. De dag is misschien niet zo speciaal, maar wat is het fijn om lekker in het zonnetje gezet te worden. Om gewoon een gezellige dag ervan te maken en lekker taart en toastjes te eten. De cadeau’s mogen natuurlijk niet vergeten worden, net zomin als een leuke verjaardagskaart. Stiekem kijk jij elke keer weer uit naar de mooie, leuke en lieve kaartjes die je gaat ontvangen. Want eigenlijk voel jij je pas echt jarig, met een hele stapel verjaardagskaarten. Heb jij al een leuke kaart uitgezocht voor een jarige? Zo niet, kijk dan maar even gauw mee naar onze nieuwste kaartjes!

Een vrolijke verjaardagskaart

Jouw verjaardag kan alvast niet meer stuk na het krijgen van deze vrolijke en zonnige verjaardagskaart. Dit is er eentje om ook na je verjaardag te bewaren. Dit kaartje is helemaal hip door zijn vrolijke kleuren en prachtige letters. Om alleen maar heel vrolijk van te worden! Happy Birthday! Geniet nu maar van je dag, en eet niet te veel taart, oke?verjaardagskaart Geniet van je dag!

Je verjaardag draait om genieten, want je verjaardag is jouw dag. En genieten doe je. Van alle mooie cadeaus die je hebt mogen ontvangen, en de grote stapel prachtige verjaardagskaarten die je hebt gekregen. Waarvan dit er vast eentje is! Want met deze leuke verjaardagskaart tover jij vast een grote glimlach op het gezicht van een vriend of vriendin. Personaliseer de kaart met een leuke, gekke foto van de jarige of van jullie beiden en het kan niet meer stuk. Je verjaardag is jouw dag. Geniet ervan!

verjaardagskaart your day

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart