Vrolijke verjaardagskaarten voor kinderen

Hieperdepiep, hoera! Er is een jarig, en de jarige is een duivelse rakker, maar ook een schatje van ongekend formaat. Voor zo’n vrolijke deugniet is zijn of haar verjaardag vaak de belangrijkste dag van het jaar. Veel lekkers, veel cadeautjes en eindeloze stromen aandacht. Een verjaardag is een groots feest en moet groots gevierd worden. Met lekkere taart, slingers en balonnen, en natuurlijk heel veel verjaardagskaarten. Zo vaak krijgen we nu eenmaal geen kaartjes meer, nietwaar? Dan is een verjaardig bij uitstek geschikt om er wel een te sturen. Voor kinderen is het altijd een goed idee om een mooie, vrolijke of schattige kaart op de post te doen. En laten we er daar nu net een aantal van hebben. Dus ga er lekker voor zitten en kijk mee, en misschien ontvangt jouw jarige wel een van deze leuke kaarten op zijn of haar verjaardag!

Een monsterlijk feest

Het is tijd voor een feestje, en dat weten deze monsters maar al te goed. Samen met het kleine jarige monster zullen ze vast en zeker de boel helemaal op zijn kop zetten. Onder het toeziend oog van hun ouders dan. Laat het feest maar beginnen, en feliciteer de jarige met zijn of haar verjaardag met deze vrolijke kaart. Bij verveling kan ‘ie zelfs nog een klein beetje ingekleurd worden als je dat zou willen.

verjaardag verjaardagskaart monsters

Terug in de tijd

Welk kleine jongen houdt er nu niet van dinosaurussen? Het zijn gewoon ontzettend coole dieren om te bestuderen. Wedden dat een kleine liefhebber dolgelukkig wordt van deze beestachtig toffe kaart voor zijn verjaardag? Eens even kijken of hij van elke afgebeelde dinosaurus in de jungle de naam ook weet…verjaardag yvon dinosaurus jongenskaart

Een vrolijke verjaardag

Deze vrolijke beestenbende heeft de feesthoedjes alvast van zolder gehaald en opgezet. Het is namelijk iemands verjaardag! De leuke figuurtjes van papier brengen hun verjaardagswensen over aan de jarige, voor een vrolijke en geslaagde dag.

verjaardag dieren feestje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart