Verras een jarige met een mooie verjaardagskaart!

Een kaartje krijgen is altijd hartstikke leuk. Je voelt je er speciaal door. Iemand heeft aan jou gedacht en de moeite genomen een kaartje te versturen. Meestal verwacht je geen kaartjes, behalve op één dag in het bijzonder…Dat is je verjaardag natuurlijk! Verjaardagen zijn voor de meeste mensen de gelegenheid bij uitstek om eens goed rond te snuffelen in hun kaartenbak en een mooie verjaardagskaart uit te zoeken voor een jarige. Zie je het nu niet zo zitten om een stoffige doos vol oude kaarten door te spitten? Dan hebben wij een mooie oplossing voor je! Bij Kaartje2Go hebben we namelijk een heleboel mooie verjaardagskaarten, waar vast iets leuks voor je tussen zit. Zoeken is hartstikke makkelijk met onze zoekmachine, dus de juist kaart heb je zo gevonden. Versturen doe je simpel en snel. Je hoeft dus geen postzegels en enveloppen te likken. Wel zo makkelijk. Al nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kijk dan maar eens gauw mee, want we hebben de mooiste kaarten alvast voor je verzameld!

Voor jong & oud

Als je verjaardag ook maar half zo feestelijk wordt als deze kaart, heb je het goed gedaan. Deze kleurrijke kat met een heerlijk stukje taart zet in ieder geval al precies de juiste toon. Wedden dat jong en oud een glimlach op het gezicht krijgt van deze kaart? Het is echt een kaart om helemaal vrolijk van te worden. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat het maar een prachtige dag mag worden. 

Van harte gefeliciteerd, bestie!

Is jouw beste vriend of vriendin binnenkort jarig? Verras hem of haar dan met een mooie verjaardagskaart, met een mooie foto van jullie tweeën of een bizarre en gênante foto van de jarige. Daar heb je nu eenmaal vrienden voor. Zo feliciteer je niet alleen de jarige met zijn of haar verjaardag, maar vier je ook nog eens jullie vriendschap. Een mooie gedachte, nietwaar? Van harte gefeliciteerd, bestie!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart