Leuke verjaardagskaarten voor vrouwen bij Kaartje2go

Is je vrouw, zus, nicht, vriendin of dochter binnenkort jarig en ben je op zoek naar leuke verjaardagskaarten voor vrouwen? Bij Kaartje2go helpen we je graag op weg om de best passende verjaardagskaart te vinden! Twijfel dus niet langer en bekijk hieronder onze suggesties. Tevens zullen we je weergeven welke felicitatiekaarten het meeste in trek zijn bij de vrouwen. Als je zo’n kaart kiest zit je waarschijnlijk al helemaal goed! Maar maak je niet druk om de verjaardagskaart, het gebaar alleen al zal ervoor zorgen dat de dame in kwestie een flinke glimlach op haar gezicht krijgt!

verjaardagskaarten voor vrouwen

Vrolijke verjaardagskaarten voor vrouwen met bloemen

Is de dame in kwestie in de lente jarig? En houdt ze toevallig ook nog heel erg van bloemen en veel kleur? In dat geval kun je onderstaande kaarten echt niet laten ‘liggen’. Ongeacht hoe oud ze wordt (want dat kan altijd gevoelig zijn), zal ze altijd vrolijk worden van deze kaarten!

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

Verjaardagskaarten voor de vrouwen op leeftijd

Een springerige kaart vol kleur is misschien niet iets wat je snel zou sturen naar een dame op leeftijd. Deze dames waarderen eerder een foto van een echt bosje bloemen. Zeker als je ze later nog daadwerkelijk langs brengt!

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

Felicitatiekaart voor de feestbeesten

Wordt de verjaardag groots gevierd met een feestje, of is de vrouw in kwestie een feestbeest in hart en nieren? Dan kan ze de onderstaande kaarten vast waarderen!

verjaardagskaarten voor vrouwen

verjaardagskaarten voor vrouwen

Stijlvolle verjaardagskaart

Is de jarige een echte dame met stijl en klasse? Ook voor deze jarige job hebben we leuke verjaardagskaarten! Wat dacht je van een kaart met een flesje bubbels?

verjaardagskaarten voor vrouwen

Populaire verjaardagskaarten voor vrouwen

Benieuwd naar de meest populaire kaarten van dit moment? Op de website van kaartje2go kun je altijd zien welke kaarten erg in trek zijn. Om deze te bekijken ga je naar de categorie ‘verjaardagskaarten’ en vervolgens scrol je naar beneden.

verjaardagskaarten voor vrouwen

Verjaardagskaarten voor vrouwen

populaire verjaardagskaarten voor vrouwen

Nooit meer een verjaardag vergeten!

Ben jij ook fan van kaartjes sturen (en waarschijnlijk ook krijgen) en wil je zeker zijn dat je nooit meer iemand vergeet? Maak dan bij Kaartje2go een kalender aan. In de kalender kun je niet alleen alle verjaardagen vastleggen, maar ook trouwdagen of belangrijke jubilea. Op het moment dat het weer tijd is om een leuke kaart te sturen, krijg je van ons een melding!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart