De leukste verjaardagskaarten, speciaal voor mannen!

Het klinkt misschienĀ een beetje gek…Verjaaardagskaarten speciaal voor mannen? Dat weten we. Maar je kunt nu ook niet alleen maar super algemene verjaardagskaarten naar je vader, broer, neefje of vrienden sturen. Of een super vrouwelijke. Sommigen vinden dat vast leuk en prima, maar voor alle anderen hebben wij iets moois bedacht. Een uitgebreide selectie met de leukste verjaardagskaarten, speciaal voor mannen! Want we vinden het allemaal leuk om een kaartje op onze deurmat te krijgen met een leuke persoonlijke boodschap voor de jarige. En omdat nu niet alle verjaardagskaarten passen bij de smaak van mannen, hebben wij de tofste voor jou uitgezocht en verzameld. Zo zit er gegarandeerd een kaartje bij dat aan jouw wensen voldoet! Kijk je gauw mee?

Fietsend door het leven

Echte mannen fietsen, dat weet iedereen. Fietsen zijn stoer, en fietsen is hartstikke cool. Door de duinen, over wegen en straten, door het leven…Het maakt niet uit, deze gozer fietst zich er doorheen. Nu fietst hij door de jaren, want hij is weer wat ouder. Maar wat een leukerd is het nog steeds! Stuur een fietsliefhebber maar deze leuke kaart met mountainbikes en racefietsen. Hij krijgt er waarschijnlijk meteen weer zin in van om in het zadel te springen. Van harte gefeliciteerd!

verjaardagskaarten mannen wielrennen

Verjaardagskaarten voor de man

Nu kunnen we natuurlijk over elke leuke kaart een leuke tekst schrijven, maar we kunnen er ook gewoon wat laten zien! Dat is net zo leuk, toch? Deze kaarten speciaal voor mannen zijn grappig, stoer, lief en leuk en maken van elke verjaardag een feestje. Of jouw jarige man nu 30 of 300 wordt, een kaartje op je verjaaerdag blijft leuk! Klik op een kaartje dat je leuk vindt, en je kunt hem gelijk bestellen. Makkelijk, toch?

verjaardagskaarten mannen cheers boy

verjaardagskaarten mannen ouweverjaardagskaarten mannen happy bierday

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart