Mooie feestelijke verjaardagskaarten met bloemen!

Er is er een jarig! Hoera! Deze gelukkige wil je natuurlijk graag een mooie verjaardagskaart sturen, maar er zijn er zo veel…Voor wat voor soort kaart kies je dan? Een leuk idee is om een super fleurige vrolijke kaart met een bloementhema te sturen. Hartstikke mooi en super feestelijk. En handig, want die bos verjaardagsbloemen hoef je niet meer aan te schaffen. Die staat namelijk al op je kaart! Kijk maar snel mee naar de mooie bloemige verjaardagskaarten van Kaartje2Go!

Een stukje kunst

Deze prachtig met de hand geschilderde kaart springt meteen in het oog. Wat een vrolijke boel! En wat een fris en vrolijke kaart. De zachte en zoete kleuren dansen je tegemoet en maken je verjaardag net een beetje specialer. Je ruikt haast de geur van de bloemen en kan niet wachten in de tuin te gaan zitten. En niet alleen de buitenkant van deze kaart straalt, ook de binnenkant mag er wezen. Een kaart om te bewaren, want weggooien is zonde, en een prachtige herinnering aan een zeer geslaagde dag! Happy Birthday!

verjaardagskaart bloemen fleurig

bloemen verjaardagskaart vrolijk

Zachte bloemenkaart

Deze mooie kaart is wat rustiger en perfect als je iemand al langer kent en diegene gewoon een hele fijne dag wilt wensen. De zachte pastelkleuren en lieflijke geaquarelleerde annemonen zorgen ervoor dat de kaart bovenal een hele liefdevolle uitstraling heeft. Diegene die ‘m ontvangt mag van geluk spreken, want jij bent vast een hele goede vriend(in) voor hem of haar!

bloemen verjaardagskaart anemoon

Een boeket voor jou!

Wie wordt er nu niet gelukkig van een prachtig boeket rozen? Van de meeste mensen is de roos zelfs hun favoriete bloem. Deze kaart speelt daar prachtig op in met een goed geschoten foto van een boeket rozen, waardoor het net lijkt alsof je de bloemen vanuit de kaart aangereikt krijgt. Een mooie gedachte en een leuk idee voor een verjaardagskaart. Leuk om op de kaart een bezoek aan de jarige te laten volgen, met echt boeket rozen!

verjaardagskaart bloemen boeket rozen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart