Stoere, grappige of sportieve verjaardagskaarten man bij Kaartje2go

Mannen zijn stoer en niet zo emotioneel, maar ook mannen kunnen het ontzettend waarderen wanneer ze een kaartje in de brievenbus ontdekken. Feliciteer je broer, vriend, opa of vader dus met leuke verjaardagskaarten man. Bij Kaartje2go kun je kiezen uit vele leuke, grappige, sportieve en stoere verjaardagskaarten man. Zou je zo even niet weten wat voor kaart je moet sturen? Maak je geen zorgen, we helpen je graag op weg!

Passende verjaardagskaarten man bij Kaartje2go

Een kaartje sturen naar de jarige job is een ontzettend leuk idee. Maar soms kan het enthousiasme van dit goede idee iets zakken wanneer je het grote aanbod aan verjaardagskaarten man ziet. Welke moet je nu sturen? Hiervoor hebben we één hele belangrijke tip: stuur een kaart die bij zijn karakter past! Voor het gemak hebben we de mannen even ingedeeld in soort van categorieën: de sportieve, grappige of stoere man. En als laatste hebben we ook nog verjaardagskaarten man met auto’s toegevoegd. Dat is vaak ook al meteen goed!

Denk dus eventjes aan de jarige job in kwestie en bedenk wat voor man hij is. Daarna is het uitkiezen van een verjaardagskaart echt een stuk makkelijker!

Verjaardagskaart man grappig

Houd de man in kwestie wel van een lolletje en lig je regelmatig in een deuk om zijn grappen? Laat hem dan ook lachen om jouw felicitatiekaart! Onderstaande kaart is ontzettend populair bij Kaartje2go en dat is ook geheel terecht. Kijk maar eens naar de kaart, daar moet je toch gewoon van glimlachen? Zeker te weten dat de jarige job dat ook moet doen!

Verjaardagskaarten man

Tover een enorme glimlach op het gezicht van je jarige broer, vriend, zwager of vader met onderstaande mega grappige verjaardagskaart man. Waarschijnlijk moet hij niet alleen glimlachen maar zelfs hardop lachen, dat moesten wij in ieder geval wel bij deze kaart!

verjaardagskaarten man

verjaardagskaarten man

Verjaardagskaart man sportief

Is de man in kwestie vaak te vinden in de sportschool? Rent hij ieder weekend een halve marathon? Of is hij het liefst aan het voetballen? Ook voor deze gezonde fanatiekelingen hebben we leuke felicitatiekaarten!

verjaardagskaarten man

Verjaardagskaarten man

Verjaardagskaart man met auto

Mannen en auto’s, wat is dat toch? Als je het echt niet weet, is een kaart met een auto altijd goed bij mannen!

Verjaardagskaarten man

Is je vader of opa jarig? Deze oldtimer kun je dan onderstaande kaart sturen. Hoe toepasselijk en wedden dat hij stiekem wel moet lachen? Een beetje man kan hier wel tegen!

Verjaardagskaarten man

Stoere felicitatiekaarten voor mannen

Ga je een kaart sturen naar een echte stoere vent? Kies dan voor onderstaande kaart. Deze is robuust, super mannelijk en stoer, maar laat wel zien dat je echt om diegenen geeft en aan hem denkt!

Verjaardagskaarten man

In een paar stappen je kaart versturen

Verjaardagskaarten man versturen is echt de moeite niet bij Kaartje2go. Binnen 5 minuten kun je de kaart al besteld hebben. Vervolgens drukken wij hem voor je af en doen hem ook nog voor je op de bus. Het enige wat je hoeft te doen is een kaart uitkiezen, tekst aanpassen, desnoods de kaart verder opleuken met decoratie en als laatste het adres invoeren. Voor 20.00 besteld, is diezelfde dag al op de bus!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart