Trendy & grappige verjaardagskaarten voor jong & oud

Ja, je bent jarig! Gefeliciteerd! Je bent weer een jaartje ouder, en hopelijk wat wijzer. Tijd voor taart en bergen en bergen aan cadeau’s. En natuurlijk hoop je ook op veel leuke, lieve en grappige kaarten op je verjaardag. Want hoewel we in een digitaal tijdperk leven, je wordt toch vrolijker van een kaart dan van een sms’je. Je voelt je met een kaart toch net iets jariger dan zonder. Ken je iemand die binnenkort jarig is? Verras hem of haar dan met een leuke, trendy en humoristische verjaardagskaart. Kijk maar eens mee of er wat tussenzit!

Fabulous, baby!

Jouw jarige loopt altijd en overal te stralen. Of het buiten nu regent, of blaakt van de zonneschijn, dat maakt voor deze zonnestraal, deze ster niet uit. Hij of zij weet dat ‘ie  fabulous is, zeker op zijn of haar verjaardag. Sommige mensen worden nu eenmaal zo geboren, daar val niets aan te doen. Stuur deze leuke verjaardagskaart naar een diva die ook wel om zichzelf kan lachen.

verjaardag fabulous 99

Een jaartje ouder

Je bent weer een jaartje ouder, dat is toch wel mooi. Wat gaat de tijd toch snel. Een cactus verandert nauwelijks, maar jij wel. Sommige mensen steken graag de draak met het verstrijken van de tijd en dat is precies wat deze geinige & hippe kaart ook doet. Want af en toe mag je best een beetje zeuren over dat je weer wat ouder bent. Gefeliciteerd met je verjaardag, ouwe!

verjaardag kak dus een jaartje ouder

Een leuke verjaardag

Je kan niet anders dan vrolijk worden van deze geinige giraffe met een feesthoedje dat jou een fijne verjaardag wenst. Zijn droge blik maakt vast iedereen aan het lachen. Een leuke & humoristische verjaardagskaart.

verjaardag grappige giraffe giraf met feesthoedje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart