Verjaardag vergeten? Niet getreurd, stuur een leuke te laat kaart!

We vergeten allemaal wel eens iets. Onze sleutels, de afwas, een belangrijk telefoontje plegen…En als je geen kalender hebt, of gewoon niet zo’n sterk geheugen, dan vergeet je ook wel eens iemands verjaardag. Tja, het kan iedereen gebeuren. Je voelt je er natuurlijk best rot over, maar er is niets meer aan te doen. Of toch wel? Nee, je was te laat, maar je kunt je vergissing toch nog goedmaken met een leuke en humoristische kaart. Zo kunnen jij en de jarige er vast om lachen!

Weg taart

Je bent iemands verjaardag vergeten en dat is super jammer. Maar het vervelendst is het natuurlijk dat je niet hebt kunnen smullen van een heerlijk stukje verjaardagstaart. Is dat even balen! Volgend jaar ben je zeker op tijd, en als het even kan neem je dan twee stukjes. Om vorig jaar in te halen, weet je wel? Met deze kaart maak je het zeker goed, en mag dat vast!

te laat de taart is op

In de file

Ja, je bent een verjaardag vergeten. Maar dat kwam alleen om dat je kaartje in de file stond, hoor! Deze grappige kaart tovert weer een glimlach op het gezicht van de jarige. Want zeg nu zelf, dit is toch gewoon een leuke en goede grap?te laat kaart verjaardagskaart in file

Haas(t) te laat

Als de haas voor de benenwagen had gekozen was hij waarschijnlijk op tijd geweest, maar hij koos in plaats daarvan voor de schildpad. Stomme keus, want nu is ‘ie te laat. Dit is een vergissing die hij niet nog eens zal maken. Nu is hij in ieder geval zeker op tijd voor volgend jaar.

te laat kaart haas je niet

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart