Verjaardag? Geef een te gekke tegoedbon!

Er is iemand jarig, hoera, hoera, er is iemand jarig en dat ben…jij niet. Vandaag is het niet jouw verjaardag, maar van iemand anders. Je bent uitgenodigd voor een feestje en eigenlijk heb je er heel veel zin in, maar je weet niet zo goed wat je nu als cadeau moet geven. Dat snappen we, een goed cadeau uitzoeken is ook lastig. Sommige mensen hebben er een gave voor, en bij anderen kost het wat meer moeite. Veel tijd om in de stad op zoek te gaan heb je trouwens ook niet meer, want de verjaardag is al gauw. Je zit eraan te denken de jarige een leuke ervaring cadeau te doen, maar een tegoedbon in elkaar knutselen is niet voor je weggelegd. Je zit met je handen in het haar. Wat moet je nu doen? Nou, wat dacht je van een te gekke tegoedbon? Die jij alleen maar hoeft uit te kiezen? Dat klinkt volgens mij best goed. Ben je er klaar voor? Kijk dan maar eens gauw mee naar wat voor leuks we voor je hebben!

Lekker uit eten

Wanneer het tijd wordt om een cadeau voor iemand te kopen, en je niet weet wat, kun je altijd nog een boek geven. Maar dat is op een gegeven moment ook niet zo leuk meer. Eigenlijk het allerleukste wat je iemand cadeau kan doen zijn ervaringen. Zoals lekker met z’n tweeën uit eten gaan, bijvoorbeeld! Gezelligheid kent geen tijd en prijs, en wedden dat je met zo’n cadeau iemand een enorm plezier doet? Zeker als je ook nog eens zo’n mooie tegoedbon hebt uitgezocht. tegoedbon

Tegoedbon voor een dagje sauna

Is de jarige wel toe aan een beetje ontspanning? Doe hem of haar dan deze tegoedbon voor een dagje sauna cadeau. Dan kan de jarige Job alle stress er even goed uitzweten. Geef de jarige twee plekken cadeau, en hij of zij kan kiezen om met jou te gaan, of met bijvoorbeeld zijn of haar partner. Te gek, toch?

tegoedbon

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart