Van harte gefeliciteerd! De leukste verjaardagskaarten

Wie houdt er nu niet van zijn of haar verjaardag? Van kinds af aan was het een bijzondere gebeurtenis. Telde jij ook de dagen af totdat het zover was? Hoewel je nu je volwassen bent misschien minder ermee bezig bent, blijft je verjaardag toch wel ene beetje bijzonder. Het is toch een beetje jouw dag, een dag die gevierd moet worden. Je bent wel mooi een jaar ouder (en wijzer) geworden! Hoe leuk is het dan om ’s ochtends een stapel mooie verjaardagskaarten in je brievenbus te vinden? Dan voel jij je meteen helemaal jarig. Als goede vriend of vriendin wil je natuurlijk ook een mooie kaart sturen en gelukkig is dat bij Kaartje2Go zo gepiept! Nieuwsgierig geworden naar onze kaarten? Kijk dan maar gauw mee!

Lang leve jij!

Met een verjaardag staat de jarige in het middelpunt van de belangstelling. Het is namelijk zijn of haar dag en een verjaardag is gewoon hartstikke leuk. Met deze vrolijke kaart wordt een feestje nog net wat leuker. Lang leve lieve, jarige jij! Van harte gefeliciteerd!

Weer een jaartje ouder

Sommige mensen hebben toch echt moeite met het ouder worden. Maak er een grapje van en je hebt meteen een hele leuke kaart. Deze cactus ziet het verstrijken van de jaren in eerste instantie ook niet zo zitten…Zodra je de kaart openslaat lacht hij je echter tegemoet. Zo erg is het allemaal niet, toch? Je bent immers jarig, dus van harte gefeliciteerd!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart