Sweet 16 kaarten voor tienermeisjes!

In Nederland bestaat het fenomeen nog niet zo heel lang, maar in Amerika zijn ze al langer bezig met hun Sweet 16. Daar valt het fenomeen te vergelijken met de Mexiaanse quincanera feesten. Het idee is dat je een groot feest geeft, of minder groot feest,  wanneer je zestien wordt en al richting een volwassen vrouw gaat. Een soort coming-of-age feestje dus. In Nederland overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, zie je steeds meer jonge meiden ook hier dit feest vieren en het een mijlpaal in hun jonge leven vinden. Wens een gelukkige jarige ook nog vele jaren toe met een leuke kaart die aansluit op haar leeftijd. En het mooie is dat je een aantal van deze kaarten ook als uitnodigingen zou kunnen gebruiken. Is dat even handig!

Sweet 16 is zoeter dan zoet

Deze knallende kaart met zuurstokroze en collage elementen springt meteen in het oog. Man, wat een eyecatcher is dat! Net als de jarige, natuurlijk. Een prachtige kaart die goed weergeeft wat een groot feest de zestiende verjaardag van een meisje is. Of die goed weergeeft wat een ongelooflijke knalparty dat gaat worden. Een mooie en vrolijke kaart, waar de jarige zeker blij van zal worden. Het glazuur spat bijna van je tanden als je er naar kijkt, maar mooi is het zeker. Deze kaart is makkelijk aan te passen zodat je ‘m op twee manieren kan gebruiken. Wat wil een mens nog meer?

sweet 16 mixed media

Waar is dat feestje?

Tsja, duidelijker dan deze kaart kun je het eigenlijk niet hebben. ‘Let’s have a party!’  luiden de letters op de kaart, dus daar moet je dan maar aan gehoorzamen. Een super vrolijke, meisjesachtige roze kaart die ook heel leuk is om als beste vriendin naar de jarige te sturen. Zo laat je aan je bestie zien dat deze mijlpaal even goed gevierd moet worden en dat jij helemaal klaar bent om daar je steentje aan bij te dragen. Ook leuk om ‘gewoon’ als verjaardagskaart te sturen en de jarige alle plezier van de wereld te wensen. Je kan er alle kanten mee op!

sweet 16 uitnodiging party

Night Fever, Night Fever!

Wow, met deze knallende vrolijke kaart met 70’s retro vibe zit de stemming er meteen al goed in! Je krijgt er spontaan zin in een lekker ouderwets discofeestje, compleet met rolschaatsbaan en gigantische discobal. Wens iemand een vrolijke verjaardag met deze hippe kaart, of maak er een supertoffe uitnodiging van. Wedden dat mensen er echt wel zin in jouw feestje van krijgen? Haal je broeken met wijde pijpen en bloezen met ruches maar uit de kast, want ‘…night fever, night fever, we know how to show it…’. 

sweet 16 girl disco

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart