Stuur een verjaardagskaart met een verrassing naar de jarige!

We houden allemaal van jarig zijn. Niet zo gek, natuurlijk, want op onze verjaardag staan we even helemaal in het middelpunt van de belangstelling en worden we haast bedolven onder verjaardagswensen en mooie cadeau’s. Wat je echter echt het gevoel geeft dat je jarig bent, zijn natuurlijk alle verjaardagskaarten die je die dag krijgt. Zonder een leuke stapel kaarten voelt je verjaardag toch niet helemaal compleet. Wat is er namelijk leuker dan ’s ochtends vroeg je bed uitkomen en een pakje kaarten in je brievenbus te vinden? Nou, een verjaardagskaart met een verrassing erbij, natuurlijk? Niet een mega groot cadeau, maar een leuk aardigheidje om iemands dag net dat beetje specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere reep chocola, of een mooie fles wijn. Als je het iets groter wilt aanpakken kun je ook voor een leuke tegoedbon gaan. Er zijn genoeg mogelijkheden! Kijk je gauw even mee? Dan laten we ze aan je zien, samen met wat leuke kaartjes, zodat ook jij een mooie verjaardagskaart met een verrassing naar een jarige kunt sturen!

Lekker wijntje

Een lekker wijntje bij het avondeten kan een maaltijd helemaal afmaken. Wijn is altijd fijn en leuk om te krijgen, zeker op je verjaardag. Kan je meteen een fles opentrekken bij de verplichte Nederlandse verjaardagsborrel. Bij Kaartje2Go kan je kiezen uit verschillende wijnen om een jarige mee te verrassen. Ga je voor een Merlot, een Rose, of toch een Chardonnay? Met een leuke verjaardagskaart met een verrassing maak jij een verjaardag tot een feestje. Van harte gefeliciteerd!

Theeleut?

Misschien is de gelukkige jarige aan wie jij een verjaardagskaart met een verrassing gaat sturen niet zo’n wijndrinker. Misschien houdt deze persoon wel ontzettend van een lekker kopje thee. Kies dan in plaats van wijn of chocola voor thee als cadeau! Want met echte hard-core theeliefhebbers werkt het net als met boekenliefhebbers: ze kunnen nooit genoeg hebben. Kies wat leuke thee van Lots of Love uit en je verrassing is compleet. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

verjaardagskaart met een verrassing

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart