Party Princess jarig? Maak er een feestje van met een leuke kaart!

Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zij! Alweer een jaartje ouder, gefeliciteerd. Gelukkig heb je nooit je humor en je spontaniteit verloren en ben je nog altijd even gezellig. Jij verdient een kaartje, meid! Omdat je jarig bent, maar ook omdat je zo’n leuk mens bent. Tijd voor een feestje. Wil jij ook je vriendin op een leuke manier feliciteren? Stuur haar dan een leuke verjaardagskaart! Wij hebben de leukste verjaardagskaarten voor gezelligheidsdieren en party princesses uitgezocht. Glitters, roze, en heel veel champagne en dansjes, hapjes en drankjes. Kijk maar gauw mee!

Mm, een lekker glaasje

Daar zeg jij echt geen ‘nee’ tegen. Kom maar op met die verjaardagsbubbels! Onder het genot van een drankje de zon zien ondergaan op een zwoele zomeravond is toch het mooiste wat er is? Helemaal als je jarig bent. Dus kom maar op met de margarita’s en de cosmopolitans, jullie gaan er samen een geweldig feest van maken. Deze leuke verjaardagskaart lijkt een voorbode te zijn voor een avond vol drankjes en lekkere hapjes.

verjaardagskaart cocktails

Like a flamingo

Als jij danst ben je net een dolle flamingo en dat weten je vriendinnen ook. Daarom sturen ze jou deze leuke verjaardagskaart om je te feliciteren, maar ook om je te laten weten dat ze je goed mee uit gaan nemen. Het is immers maar een keer in het jaar jouw verjaardag, en dat moet goed gevierd worden. Zet het op een dansen en kom pas thuis met de zonsopgang. Dat was me een goed feestje, zeg.

verjaardagskaart

Cheers to the weekend!

Jij houdt wel van gezelligheid, en een leuk feestje sla jij nooit over. Vaak organiseer je ze ook nog. Nu is het echter tijd voor het grootste feest van allemaal. Jouw verjaardag! Als goede vriendin wil je dit niet voorbij laten gaan zonder een leuke kaart te sturen. Dan kom je de kaart zelf brengen en neem je meteen ook een grote fles champagne mee. Cheers, girl, op nog vele jaren!

verjaardagskaart cheers girl

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart