Ook jarig op 25 september? De leukste verjaardagskaarten!

Het schijnt dat de meeste mensen op 25 september jarig zijn. Raad eens welke dag het vandaag is? Juist, precies die datum. Ben jij ook een van de gelukkige jarigen? Dan verwacht je vast een heleboel mooie verjaardagskaarten. Want zeg nou zelf, je bent pas echt jarig met een mooi stapeltje kaarten op je deurmat of in je brievenbus. Alleen worden al die kaarten natuurlijk niet uit zichzelf verstuurd. Dus, ken jij iemand die vandaag jarig is? Doe nog snel een mooie verjaardagskaart op de post, dan is ‘ie waarschijnlijk morgen al binnen! En anders heb je vast een mooie voor volgend jaar 25 september uitgezocht. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie verjaardagskaarten? Kijk dan maar eens gauw mee, want we hebben er een paar mooie voor je uitgezocht!

Geweldige jarige!

Op je verjaardag sta jij in het middelpunt van de belangstelling en wordt jij door iedereen in het zonnetje gezet. Aan complimentjes geen gebrek op zo’n dag. Aan de complimenten worden deze mooie woorden toegevoegd. Zo’n leuk kaartje, daar wordt iedere jarige vrolijk van! Net als van het grapje aan de binnenzijde. Van harte gefeliciteerd!

Bosje bloemen?

Naast een mooi kaartje is een bosje bloemen ook altijd leuk op je verjaardag. Of een verjaardagskaart met een bosje bloemen? Twee vliegen in een klap! Happy birthday to you!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart