Oeps, te laat? Stuur een leuke kaart!

Het kan iedereen natuurlijk overkomen. Er is iemand jarig, en hoewel je deze persoon echt de hele wereld gunt, ben je compleet vergeten om een kaartje te sturen, of even een belletje te plegen. Dat is niet erg, maar het is natuurlijk wel leuk om dat kleine foutje even goed te maken. Gelukkig kun je dat heel gemakkelijk doen door even een kaartje te sturen. Hoor je dat nu goed, een kaartje sturen? Maar dan ben ik toch al te laat? Dat klopt, maar we hebben bij Kaartje2Go een heel scala aan leuke ’te laat’ kaarten. Zo vergeeft de jarige jou gegarandeerd dat je dit jaar wat minder bij de pinken was.

Geen haast

Met jouw felicitatie was jij dit jaar zo snel als een schildpad…Afgerond erg traag, dus. Dit kun je echter mooi gebruiken, door deze humoristische kaart naar iemand te sturen. Met een grapje kom je namelijk met veel weg. Volgend jaar ben jij zeker op tijd. Dan verander je van een schildpad in een razende haas en ligt jouw kaart als eerste in de brievenbus. Maar voor nu kun je alleen maar je excuses aanbieden…Sorry dat ik zo’n slome schildpad was.

te laat kaart verjaardagskaart schildpad

Oeps, foutje!

Je kan eromheen draaien, maar je kan het ook lekker niet doen. Je bent iemands verjaardag vergeten. Verdorie. Je kan jezelf inmiddels wel voor je kop slaan, maar daar gaat de tijd niet van terugdraaien. Het beste wat je dan kan doen is de schade beperken door snel een leuke te laat kaart te sturen. Een waar je niet om de zaken heendraait, maar gewoon eerlijk toegeeft dat je een foutje hebt gemaakt. De lekkere bruine kleur van het tekstwolkje versterkt de grap nog even. Shit, vergeten.

te laat kaart shit vergeten

Schoonheid verzacht

Deze mooie kaart verzacht de pijn van het te laat zijn toch echt wel. De zachte kleuren en mooie typografie vormen een prachtig harmonieus geheel, waardoor je als ontvanger deze arme zondaar wel haast vergeving moet schenken. Hoe kan je ook anders, met zo’n vrolijke en schattige kaart? Een mooie kaart ook nog eens om te bewaren, en met een zachte grinnik op terug te kijken.

te laat vrolijke tekst

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart