Nieuwe verjaardagskaarten van Studio Onszelf!

Er is iemand jarig, hoera, hoera…En die jarige verdient natuurlijk een kaart! Nu ben je vast al een beetje bekend met ons aanbod, maar wist je dat er geregeld nieuwe ontwerpen in onze verzameling worden opgenomen? Dat gebeurt, en het is altijd leuk om de nieuwe aanwinsten even uit te lichten. Zo ook de stoere, speelse kaartjes van Studio Onszelf. Voor als je eens op zoek bent naar een leuke kaart met een beetje een twist. Hip, modern, maar vooral ontzettend leuk zijn ze, door de combinatie van karakteristieke letters, collage en stempels. Studio Onszelf heeft een geheel eigen stijl en dat vinden we hartstikke leuk! En hun verjaardagskaarten zijn heel erg de moeite om eens even te bekijken. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar mee naar hun mooiste kaartjes!

Koning voor een dag

Simba zong het al in De Leeuwenkoning…I just can’t wait to be king! En hoewel de meeste mensen geen adelijk bloed door hun aderen hebben stromen en ver verwijderd zijn van de troon, is er een dag waarop ze zich een koning voelen. En dat is natuurlijk hun verjaardag! Want op jouw verjaardag gaat het om jouw wensen en verlangens. Op jouw verjaardag ben je werkelijk king for a day, net als de koning van de savanne. Koning voor een dag, met deze fijne verjaardagskaart van Studio Onszelf.

king for a day verjaardagskaart studio onszelf

Lekker wild met Studio Onszelf!

Ja, op jouw verjaardag mag je een goed feestje bouwen. Je bent tenslotte niet iedere dag jarig, dus neem het ervan. Doe lekker gek en go wild! Met deze wilde verjaardagskaart ben jij alvast helemaal klaar voor een topdag. Gefeliciteerd met je verjaardag!

verjaardagskaart studio onszelf go wild it's your birthday

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart