Moderne verjaardagskaarten voor 18 jaar!

Het is zover. Binnenkort word je eindelijk 18 jaar! Van harte gefeliciteerd. Achttien jaar worden is een bijzonder moment. Voor de wet wordt je volwassen, en daardoor krijg je er ineens allemaal rechten en plichten bij. Je mag voor het eerst gaan stemmen, je mag opgaan voor je rijexamen, en je mag eindelijk legaal een biertje drinken. Heb je er al zin in? Vast wel. Een echte verjaardag, hoe oud je ook wordt, is natuurlijk niet compleet zonder een paar mooie verjaardagskaarten. Want stiekem voel jij je pas echt jarig met een stapeltje kaarten in je brievenbus of op je deurmat. Wens een soon-to-be achttienjarigen hele fijne verjaardag met een van onze mooie verjaardagskaarten. Wij hebben er alvast een paar voor je uitgezocht. Kijk je gauw mee?

Happy B-Day!

Nu je 18 jaar bent geworden, mag je eindelijk aan de drank. Dat betekent dat het tijd is voor een goed verjaardagsfeestje. Dus sla al die kratten bier maar vast in, want op jouw verjaardag maak jij er een groot feest van. Met deze prachtige biertaart lukt dat zeker. Doe wel een beetje rustig aan, oké? Happy B-Day!

18 jaar

Shine!

Op jouw achttiende verjaardag heeft de dag een gouden randje. Het is feest en je vind het hartstikke leuk om jarig te zijn. Gelijk heb je. Let no one dull your shine! Laat maar zien hoe mooi je bent, jarige. Van harte gefeliciteerd!

18 jaar

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart