De leukste nieuwe verjaardagskaartjes!

Of je nu zes of zesentachtig wordt, dat maakt niet uit. Jouw verjaardag is altijd een feest. Gefeliciteerd, hoor! Je bent weer een jaartje ouder en wijzer en benieuwd wat dit jaar voor je in petto heeft. En echt wel dat jij als een klein kind zo blij ’s ochtends vrolijk naar je postbus wandelt, om te kijken of er nog wat leuks tussen zit. Of niet, soms? Op de een of andere manier is een verjaardag nog steeds de gelegenheid bij uitstek om iemand een verjaardagskaartje te sturen. En daarom spit jij op jouw verjaardag al vroeg door je post. Want wat is het eigenlijk ook leuk om een kaartje te krijgen, nietwaar? Dat vinden wij nu ook. En omdat we niet willen dat iedereen steeds dezelfde kaartjes krijgt toegestuurd, hebben we hier de leukste nieuwe verjaardagskaartjes voor je verzameld. Want reken maar dat jij de jarige daar blij mee maakt! Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens gauw mee!

He, kleine!

Is er iemand van je vrienden binnenkort jarig? Hartstikke leuk, feliciteer de jarige maar met een van onze mooie verjaardagskaartjes! Is je vriend of vriendin ook nog eens een stuk kleiner dan jij? Of zelfs de kleinste van jullie vriendengroep? Dan is deze grappige kaart perfect voor hem of haar. Want een beetje lief plagen moet ook kunnen op een verjaardag. En van zo’n vrolijke giraffe kan toch niemand boos of chagrijnig worden? Zeker niet op zo’n ontzettend leuke dag.┬áShorty, it’s your birthday!verjaardagskaartjes happy birthday giraffe

Vintage verjaardagskaartjes

Verjaardagskaartjes met een vintage ‘feel’ doen het nog altijd goed. Dat is ook niet zo gek, natuurlijk, want het zijn ook hele leuke kaartjes! Deze mooie kaart met vintage bloemen is haast beter dan een echte bos, want deze bloemen verwelken niet. Te gebruiken voor elke leeftijd, maar toch wel het mooist voor volwassenen. De leeftijd is aanpasbaar, maar kan eventueel ook weggelaten worden. Zo houd je nog eens een mooie illustratie om in te lijsten eraan over! Van harte gefeliciteerd.

verjaardagskaartjes verjaardagskaart met aanpasbare leeftijd vintage bloemen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart