Te laat voor een verjaardag? Niet getreurd, daar is een kaartje voor!

Het overkomt iedereen wel eens. Drukke agenda, druk in het hoofd en voor je het weet is ineens iemands verjaardag alweer voorbij. Oeps! Je bent het glad vergeten, en hebt er dan ook totaal niet aan gedacht om een leuke verjaardagskaart te sturen. Hoe ga je dat nu oplossen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Geen zorgen, het overkomt de besten ook. Vergissen en iets vergeten is alleen maar menselijk. En je kunt het gelukkig heel makkelijk oplossen en goedmaken. Hoe dan? Met een ontzettend leuk kaartje, natuurlijk! Daarin laat je weten dat je heus wel aan diegene denkt en hem of haar belangrijk vindt. Met een grapje of lieve woorden komt het vast weer goed. Kijk maar gauw mee om te zien wat voor leuke te laat kaarten wij voor je hebben. Wedden dat je deze fout hierna nooit meer maakt?

Te laat? Welnee!

Wat je altijd kunt doen, wanneer je zo’n vergissing hebt gemaakt, is de schuld gewoon lekker bij de ander leggen. In dit geval de jarige, dus. Want jij was heus niet te laat, de jarige was dit jaar gewoon te vroeg jarig. En daarom krijgt hij of zij nu pas dit kaartje. Te laat? Welnee. Eigenlijk ben je nu dus gewoon keurig op tijd. Wedden dat jouw maatje hier hard om kan lachen en jou meteen vergeeft voor je vergeetachtigheid?

Verjaardag vergeten

Dat je iemands verjaardag bent vergeten, kan gebeuren. Natuurlijk, het is mega onhandig, en het maakt je een beetje een poepdrol, maar als je nu deze leuke en grappige kaart nog stuurt, vergeeft de jarige je vast wel. Want het is voor jou natuurlijk ook niet leuk. Helemaal niet leuk zelfs, gewoon shit. Samen kunnen jullie er met behulp van deze kaart vast lang en hard om lachen.

verjaardag te laat shit vergeten

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart