De meest grappige verjaardagskaarten voor de leukste verjaardagswensen

Hoe leuk is het wel niet als een jarige job ontzettend moet lachen om jouw verjaardagswens? Zeker wanneer je weet dat die persoon het misschien niet zo heel leuk vindt om weer een jaartje ouder te worden. Met deze gedachten in het achterhoofd kun je grappige verjaardagskaarten sturen om iemand op de vrolijken of om juist een beetje de draak te steken. Het leven is soms al lastig en druk genoeg, daarom kan een beetje luchtigheid zeer verfrissend zijn. En daar kun jij voor zorgen met jouw grappige verjaardagswens! Bekijk hier een selectie van onze meest grappige verjaardagskaarten, maar uiteraard kun je bij Kaartje2go nog veel meer vinden!

Grappige verjaardagkaarten voor vrouwen

Als je een verjaardagswens stuurt dan stuur je vrouwen natuurlijk een andere kaart van mannen. Vandaar dat we de kaarten hebben onderverdeeld in geslacht. Onderstaand onze meest grappige verjaardagskaarten voor vrouwen. Is de dame op leeftijd? ook voor haar hebben we toepasselijke kaarten die dat ene jaartje erbij een stuk minder erg maken!

grappige verjaardagskaarten

grappige verjaardagskaarten

grappige verjaardagskaarten

Hilarische verjaardagswensen voor mannen

Over het algemeen kunnen mannen het feit dat ze een jaartje ouder worden iets beter accepteren dan vrouwen. Wees dus niet bang om een grapje te maken om iemands leeftijd! Maar natuurlijk kun je de persoon ook een hart onder de riem steken!

grappige verjaardagskaarten

grappige verjaardagskaarten

grappige verjaardagskaarten

Alle grappige verjaardagskaarten naar eigen smaak aan te passen

Krijg je dankzij onze kaarten nog meer inspiratie om een grappige verjaardagswens op de kaart te zetten? Bij Kaartje2go is dat geen probleem. Onze kaarten kun je geheel naar wens aanpassen zoals extra tekst, figuurtjes, foto’s (misschien een gekke foto van de jarige job) en kaders. Bij sommige verjaardagskaarten is het zelfs mogelijk om de achtergrond kleur aan te passen zowel aan de voorkant als de binnenkant.

Aanbieding voor nieuwe klanten

Ben je nieuw bij Kaartje2go dan krijg je van ons de eerste verjaardagskaart helemaal gratis! De enveloppen doen we er ook gratis bij!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart