De leukste verjaardagskaarten voor een peuter of kleuter!

Je verjaardag is een bijzondere dag. Het is in sommige opzichten de belangrijkste dag van het jaar, zeker wanneer je klein bent. Deze dag sta jij helemaal in het middelpunt van de belangstelling en draait alles om jou. Je wordt overladen met felicitaties, taart en natuurlijk met heel veel cadeau’s. Een verjaardag is echter niet compleet zonder een mooie stapel verjaardagskaarten. Een traditie waar je beter zo vroeg mogelijk mee begint, want het krijgen van kaartjes maakt je verjaardag net dat beetje specialer. Daarom hebben we de leukste verjaardagskaarten voor een peuter of een kleuter uitgezocht. De allerkleinsten kunnen nog niet lezen, maar wedden dat ook zij staan te springen om een kaartje? Kijk maar eens gauw mee en zoek een mooie verjaardagskaart uit voor een kleine Jarige Job!

Mooie leeuw

Deze leuke kaart met een mooie, machtige leeuw valt vast en zeker bij menig peuter of kleuter in de smaak. De sprekende kleuren, vrolijke illustraties en de stoere, maar vriendelijke leeuw toveren vast een grote glimlach op het gezicht van de kleine jarige. Van harte gefeliciteerd!peuter of kleuter

Monsters, cool!

Wie zegt dat alle monsters eng, gemeen en angstaanjagend moeten zijn? Deze leuke, lieve en grappige monsters zijn juist het tegenovergestelde. Deze grappige monstertjes wensen je peuter of kleuter met een grote glimlach een hele fijne verjaardag. Houd je zoon of dochter ook zo van monsters? Of is hij of zij zelf een klein monstertje? Op je verjaardag is het allemaal prima. Van harte gefeliciteerd!

peuter of kleuter

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart