50 jaar? Dat moet gevierd worden!

Het bereiken┬ávan de vijftigjarige leeftijd is voor iedereen toch wel heel bijzonder. Je bent immers al een halve eeuw oud! Dat zijn al aardig wat jaren die jij zo eventjes hebt meegedraaid. Zo’n bijzondere leeftijd moet je wel vieren, of je nu wilt of niet. Want vast en zeker dat je vrienden en familie deze verjaardag niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan. En zo hoort het ook. Misschien hebben ze wel een verassingsfeestje voor je gepland, het zou zo maar kunnen.Of misschien organiseer jij zelf wel een groot en grandioos feest. Wat ook voor je in petto ligt, zijn bergen en bergen aan kaarten. Want een kaartje hoort er nu eenmaal bij. Dus kijk maar gauw mee, en stuur een leuke, lieve of grappige kaart naar jouw Abraham of Sarah. Zo feliciteer je hem of haar op een feestelijke manier met het vijftig jaar worden!

Toch echt vijftig

In je hart ben je misschien nog een dappere, razende dertiger en qua uiterlijk kan je nog prima door voor veertig, maar je bent nu toch echt vijftig. Gelukkig is er verder dan je leeftijd niet veel aan je veranderd en heb je altijd je gevoel voor humor behouden. Daarom waardeer je dit leuke kaartje ook zo. Het laat je lachen om jezelf, en plezier hebben over dat je jarig bent. Gefeliciteerd, ouwe! Maak er maar een fantastische dag van!verjaardagskaart vijftig echt 50

Absolutely Fabulous

Patsy en Edina van Absolutely Fabulous wisten het al lang…Het leven houdt echt niet op bij vijftig, of zestig, het begint pas! Dus ontkurk de champagneflessen maar gauw en start de muziek, want het feest kan nu daadwerkelijk beginnen!

verjaardagskaart vijftig born in 1967

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart