3x humor met deze grappige verjaardagskaarten

Iedereen houdt van lekker lachen. Want grapjes maken en lol hebben zijn nu eenmaal hartstikke leuk. Op jouw verjaardag ben je sowieso al blij, maar een extra lach kan er zeker ook dan vanaf. Je bent immers jarig! Het is jouw dag en een dag voor een lach. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch? Precies, dat dachten wij nu ook. Verras een jarige met een van deze leuke en grappige kaarten met humor. Zo maak jij die glimlach net even wat breder.

Wiser & older

Wijsheid komt met de jaren, zeggen ze wel eens. Nou, zeker dat jij dan een stuk wijzer bent geworden, want je bent immers weer een jaartje ouder. Wat een feest! Daar drinken we op, natuurlijk. Op nog vele, vele jaren, en dat je maar heel oud en heel wijs mag worden en mag blijven genieten van het leven

grappige verjaardagskaart man chalkboard

Oud, maar nog niet zo oud!

Je bent weer een jaartje ouder geworden. En dat is alleen maar iets om te vieren, gelukkig. Hoewel je een verdere leeftijd hebt bereikt, hoef je gelukkig nog niet met een wandelstok te lopen. Zo erg is het gelukkig nou ook weer niet. Dus geniet van het leven en van je verjaardag!

grappige verjaardagskaart zo erg nog niet

Lang zal je leven

In de gloria, in de gloria…! Hieperdepiep hoera! Deze grappige dolgedraaide teckel is helemaal klaar voor jouw verjaardag en wenst je alle goeds toe. Moge je leven zo lang en gelukkig zijn als hij is, dan komt alles goed.

grappige verjaardagskaart teckel

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart