18 jaar geworden? Stuur een toffe verjaardagskaart naar de nieuwe volwassene met Kaartje2Go!

Ja, je bent 18 jaar geworden! Gefeliciteerd! Je mag drinken, stemmen en nog veel meer nu je dan eindelijk voor de wet volwassen bent. Het leven wacht op je, en je kan niet wachten om het met volle teugen in je op te nemen en ervan te genieten. Stuur een toffe verjaardagskaart naar iemand die net 18 is geworden om hem of haar te feliciteren met deze, toch wel, mijlpaal in het leven. Op naar nog vele, vele jaren!

Drink op het leven, het is een feest!

Nu je dan eindelijk mag drinken, is het tijd voor een vet feest. Want nu wil je die bloemetjes dan ook echt wel buiten zetten en lekker genieten. Laat de jarige weten dat je er helemaal klaar voor bent om met diegene lekker op een terrasje een biertje te drinken met deze leuke kaart!

verjaardagskaart 18 jaar biertjes

Het heerlijke zomerse gevoel zit er al lekker in met de geïllustreerde bierglazen op de kaart. Daarnaast is ‘ie ook nog eens erg grappig. en modern Je kunt deze kaart helemaal naar eigen wens aanpassen. Zo kun je diegene voor wie de kaart is ook nog een leuke persoonlijke boodschap schrijven. Humor doet het altijd goed, maar je kan ook iets heel liefs zeggen, natuurlijk.

Je bent een ster!

Is de jarige een beetje een diva, of af en toe een lastig portret? Stuur dan deze leuke kaart met een knipoog. Want jij weet natuurlijk al lang dat diegene een ster is en te ’fabulous’ voor deze planeet. De rest van de wereld is er alleen nog niet achter. Met deze kaart laat je zien dat je hem of haar ook helemaal te gek vind en dat ’ie vooral zo moet doorgaan. Want wat ‘ie doet, doet ‘ie goed en daar geniet jij ook van.

Rijde, rijden, rijden in in een wagentje

Een ander leuk voordeel van 18 worden is natuurlijk dat je eindelijk je rijbewijs mag halen! Hint alvast naar rijlessen die je cadeau geeft of gewoon naar het feit dat het nu mag met deze leuke verjaardagskaart. Vroem, vroem, deze 18 jarige kan er met frisse moed tegenaan en kan als de bliksem dat rijbewijs halen!

verjaardagskaart 18 jaar auto

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart