Verhuisd? Vier het met een leuke housewarming!

Verhuizen is ontzettend leuk en spannend, maar ook een boel werk. Er komt immers een hoop bij kijken voordat je daadwerkelijk helemaal van de ene naar de andere plek bent verhuisd. Dagen ben je bezig met al je spullen in dozen in te pakken, vervoer te regelen en banken in verhuiswagens te tillen. Wanneer alles dan in je nieuwe huisje staat is het tijd om al je oude, vertrouwde spulletjes een nieuwe plek te geven. Hoe mooi is het wanneer alles een plekje heeft gevonden! Jouw prachtige paleisje wil je aan al je vrienden en familie laten zien, want je bent apetrots! Tijd voor een housewarming, dus. Dat kan heel gemakkelijk, met een van onze leuke uitnodigingen voor een housewarming. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar gauw mee!

Lekker knus

Het had wat voeten in aarde, maar jullie nieuwe huisje ziet er nu dan echt tiptop verzorgd uit. Tijd om jullie huisje echt in te wijden met een heleboel gezelligheid. Met een mooie uitnodiging komen vast al je vrienden en familie naar je housewarming. Want als de uitnodiging al zo mooi is, hoe prachtig zal jullie huis er dan wel niet uit zien? Kom je ook op mijn housewarming?housewarming

Sneak peek!

Kun je niet wachten om je nieuwe huis aan iedereen te laten zien? Dan is deze kaart misschien wel geschikt voor jou! Licht alvast een tipje van de sluier met wat leuke kiekjes van je prachtige paleisje. De leuke uitsnede van huisjes geven de kaart een speelse uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om alles van je foto’s te laten zien, of juist een klein beetje, voor wat extra mysterie. Aan jou de keus!

housewarming

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart