Verhuis je tijdens kerst? Vind een passende kerstverhuiskaart!

Wanneer je gaat verhuizen, is dat natuurlijk ontzettend leuk. Je zegt vaarwel tegen je oude stekje en kan je verheugen op je prachtige nieuwe paleisje. Je nieuwe woning voelt als het ware als een nieuw begin. Zeker wanneer je verhuist tegen de feestdagen aan, zoals met kerst! Dan is het heel bijzonder om kerst vanuit je nieuwe huis te vieren en je nieuwe huis dan ook echt in te wijden. Natuurlijk wil je wel al je dierbaren op de hoogte brengen van je nieuwe adres, zodat ze (misschien niet tijdens de drukte van de feestdagen) langs kunnen komen. Daarvoor stuur je natuurlijk een mooie kerstverhuiskaart, geheel in stijl van de feestdagen. Gelukkig hebben wij er daar genoeg van. De leukste en mooiste hebben we voor je verzameld. Kijk je gauw even mee?

Toon je paleisje!

Omdat je net verhuisd bent, ben je natuurlijk apetrots op je prachtige paleisje. Niet zo gek, want na alle drukte van de verhuizing voelt het hebben van een eigen plekje zo ontzettend fijn. Kan je niet wachten op je housewarming om je nieuwe stekje te laten zien? Dat komt dan mooi uit, want met deze kerstverhuiskaart kun je met wat mooie foto’s van je huis alvast je coole crib tonen.┬á

Ho, ho, home!

Als de Kerstman dit jaar langskomt, zal hij misschien lichtelijk verbaasd zijn wanneer er iemand anders in jouw huis woont. Vergeet daarom vooral niet op tijd een kerstverhuiskaart te sturen! Zo voorkom je dat de Kerstman het verkeerde huis binnenvalt en jij niet je cadeautjes krijgt. Je bent verhuisd!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart