Nieuwe woonplaats? Stuur een mooie kaart!

Spannend, nietwaar, verhuizen en zeker wanneer het om een nieuwe woonplaats gaat? Ineens woon je niet meer bij al je vrienden in de buurt, maar ben je wel klaar voor een nieuwe stap in je leven. Nu wil je natuurlijk wel dat iedereen ook weet dat je verhuis bent. Of niet soms? Niet getreurd en geen paniek, daar hebben wij de oplossing voor. Stuur gewoon een leuk verhuisbericht! Niet via een appje, maar ouderwets via de post. Zo laat je al je familie, vrienden en kennissen op een leuke manier weten dat je van woonplaats bent veranderd. Nieuwsgierig geworden naar de kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee, dan heb jij zo een verhuisbericht voor je nieuwe woonplaats gevonden!

I love Amsterdam

Het is je gelukt om een woning te vinden in Amsterdam! Gefeliciteerd! Je bent hartstikke blij eindelijk naar de hoofdstad van het land verhuisd te zijn en kan niet wachten om al je vrienden en familie over de vloer te hebben. Dan moeten ze wel precies weten waar je nu woont in je nieuwe woonplaats, natuurlijk. Dat laat je weten via een cool verhuisbericht, zoals deze vrolijke kaart. I love Amsterdam!nieuwe woonplaats

Simpel stijlvol

Ga voor een mooi simpel en stijlvol kaartje in Scandinavische stijl om je nieuwe woonplaats kenbaar te maken aan je familie en vrienden. Simpel hoeft namelijk absoluut niet saai te zijn. Dit kaartje oog juist heel fris en vrolijk! Je gaat verhuizen, leuk he?

nieuwe woonplaats

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart