Net verhuisd? Vergeet niet even een verhuisbericht te sturen!

Ah, de lente komt er weer aan. Tijd voor een grote schoonmaak, voor nieuwe avonturen en nieuwe mogelijkheden. Jij bent al helemaal klaar voor een nieuw begin, want jij bent net verhuisd! Hartstikke leuk, man! Het had wat voeten in aarde, want verhuizen is nu eenmaal niet niks, maar wat ben je blij met je nieuwe paleisje. Een flink aantal dagen heb jij je helemaal uit de naad gewerkt, door te klussen, te schilderen en je huisraad in- en weer uit te pakken, maar nu is het dan eindelijk zover. De laatste dozen zijn uitgepakt en jouw stekje is volledig bewoonbaar. Je kan niet wachten om jouw prachtige plekje aan iedereen te laten zien. Dat begint natuurlijk bij een leuk verhuisbericht, waarmee je al je familie en vrienden laat weten waar je nu woont. Ze zijn bij dezen van harte uitgenodigd om op bezoek te komen en jouw nieuwe huis te bewonderen. Om het je wat makkelijker te maken hebben we alvast de leukste kaarten voor je uitgezocht. Kan jij lekker op de bank ploffen terwijl je ze bekijkt. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens gauw mee!

Hip & trendy

Jij bent een hippe millennial en bij een hippe en trendy millennial hoort ook een trendy verhuisbericht. Zoals deze prachtige kaart, met Scandinavische flair en invloeden. Doet wat ‘ie moet doen, zonder al te veel poespas, maar ziet er wel heel leuk uit. Je bent verhuisd en iedereen mag het weten. Kom je gauw eens kijken in ons nieuwe huis?

Kijk, nieuw huis!

Kun je echt niet wachten om je nieuwe huis aan iedereen te laten zien? Dan is deze vrolijke kaart, met illustratie van een plant tegen een betonlook achtergrond, ┬ámisschien wel wat voor jou. Maak een mooie foto van je nieuwe stekje en plaats ‘m op deze kaart. Zo, dat ziet er goed uit! Je bent van harte uitgenodigd om het huis in het echt te komen bewonderen. Laat je even weten wanneer je komt?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart