Ga je verhuizen? Stuur wel een verhuisbericht!

Je gaat binnenkort verhuizen. Hartstikke leuk, maar ook spannend. Naar een nieuwe plek verhuizen is altijd bijzonder, maar er moet vaak ook veel geregeld worden. Dat kan ook stressvol zijn. Wanneer alle spulletjes dan eindelijk in je nieuwe huis staan en de laatste dozen zijn uitgepakt, is dat een heel fijn moment. Het zit erop! Nu kun je pas echt gaan genieten van je nieuwe huis. Je wilt natuurlijk dat je familie en vrienden zo snel mogelijk langs komen om je paleisje te bewonderen, maar dan moeten ze wel weten waar je woont. Breng iedereen in je vriendenkring op de hoogte met een mooi verhuisbericht. Wij hebben er wel een paar voor je. Kijk je gauw mee?

Nieuw huis!

Een van de eerste dingen die mensen vaak in huis halen, om hun paleisje helemaal af te maken, is een plant. Planten filteren de lucht en staan daarnaast ook nog eens heel gezellig. Wat is er dan toepasselijker dan een verhuisbericht met een mooie (illustratie van een) plant te kiezen? Hartstikke leuk! Wij zijn verhuisd, kom je gauw langs om te kijken?

verhuisbericht

Wij zijn verhuisd!

Van een nieuw huis kun je alleen maar heel vrolijk worden. Het is een nieuw begin, een nieuw avontuur. Je verhuisbericht mag ook zeker wat van die blijdschap en vrolijkheid hebben. Zoals dit vrolijke exemplaar, met simpele grafische vormen en simpele kleuren, maar zo leuk. Wij zijn verhuisd, kom gauw eens langs!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart