Tijd voor een roadtrip? Stuur een fijne vakantie kaart!

Het is eindelijk weer zomer! heerlijk, he? Het goede weer blijft maar aanhouden, en we genieten er met volle teugen van. Eindelijk tijd om lekker te ontspannen en te genieten van je vakantie. Natuurlijk ga je ook nog op vakantie en daar heb je ontzettend veel zin in. Nu komen vakanties er in alle soorten en maten. Sommige mensen houden ervan als alles voor hen geregeld is, zoals bij all-inclusive. Anderen trekken het liefst al backpackend door Azie. Weer anderen houden ontzettend van stedentrips, om zo van zon en cultuur te kunnen genieten. En dan heb je mensen die een roadtrip het allerleukste vinden wat er bestaat. Niets zo heerlijk als lekker rondtrekken met je auto, en te kamperen waar je wilt. Ken jij nu ook iemand die binnenkort vertrekt voor een roodtrip? Stuur hem of haar dan een leuke fijne vakantie kaart! De leukste van onze kaarten hebben wij alvast voor je uitgezocht. Kijk je gauw mee?

De wind in je haar

Hoe heerlijk is het om te rijden in een auto, op een warme zomerdag, met het raam open en de wind in je haar? Een groter gevoel van vrijheid en geluk bestaat er misschien niet. Nu heeft natuurlijk niet iedereen een cabrio,  zoals de mooie getekende auto’s op deze fijne vakantie kaart, waarbij het dak ook nog eens open kan, maar dat mag de pret niet drukken. Geniet in ieder geval ook van je vakantie, en van deze mooie kaart.fijne vakantie kaart cabrio auto roadtrip

Lekker kamperen!

Het leuke aan een autovakantie is om al je campingsfullen mee te nemen en te kunnen kamperen waar je maar wilt. En waar er plek is, natuurlijk. Voor de rest is het genieten op de weg, en je heerlijk vrij voelen. Waar wachten we nog op? Laten we gaan kamperen!

fijne vakantie kaart roadtrip

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart