Ga je lekker een weekje weg? Fijne vakantie!

Met dit koude winterweer verlangen we wel eens naar warmere oorden. Lekker aan het strand zitten met een boek, en af en toe even een duik nemen in heerlijk fris water. Of juist genieten van sneeuw op wintersport. Wat is het toch fijn om even een weekje weg te zijn. En af en toe hebben we het gewoon ook een beetje nodig. Heel even er tussenuit om weer helemaal op te laden. Ken je iemand die op reis gaat en gun je diegene die vakantie van harte? Denk er dan eens over na om een leuke kaart te sturen! Zo wens je iemand op een originele en persoonlijke manier een fijne vakantie. Wedden dat je ontvanger daar heel blij van wordt?

Lekker ski├źn

Je vriend of vriendin loopt er al weken over te praten, de wintersportvakantie. Je maatje kan niet wachten af te reizen naar de sneeuw en van besneeuwde bergflanken af te roetsjen. Om daarna heerlijk te genieten van de adres-ski. Nu is het dan eindelijk bijna zover! Stuur dit grappige kaartje naar een maatje dat op wintersport gaat om hem of haar een fijne vakantie te wensen. Geniet van de sneeuw, en ski voorzichtig!fijne vakantie loekie op de ski

Fijne vakantie!

Wat fijn voor je maatje dat hij of zij heerlijk naar een tropisch oord op vakantie gaat. Want na al dat harde werken is deze vakantie dubbel en dwars verdiend. Je hoopt dat hij of zij op vakantie heerlijk tot rust komt en er vooral heel erg van geniet. Fijne vakantie!

vakantiekaart fijne vakantie tropical

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart