Uitnodigingen Communie

De Eerste Communie van je kinderen is een speciaal moment. En bij een speciaal moment hoort een mooie en originele communie uitnodiging! Veel bezoekers maken tot volle tevredenheid hun eigen unieke communie uitnodigingskaart bij Kaartje2go. De uitnodigingen van Kaartje2go zijn als beste getest door de Consumentenbond en door Vara Kassa. Hieronder kunt u enkele nuttige tips lezen voor het aanmaken van uw communie uitnodigingen.

Uitnodiging communie jongen

Op zoek naar een commnuniekaart voor een jongen? Upload je foto bij Kaartje2go, en kies bij de kaders voor Communie. Dan kom je dit vrolijke kader tegen waarmee je de mooiste communie uitnodiging maakt. De oranje tekst uitnodiging kun je zelf gewoon toevoegen.

Communie uitnodiging voor een jongen met slingers en confetti

Communie uitnodigingen meisje

Ook voor een meisje maak je de mooiste uitnodiging bij Kaartje2go. Het mooiste resultaaat bereik je met een eigen foto. Deze kun je dan zelf weer helemaal uniek en persoonlijk ontwerpen in de kaartmaker van Kaartje2go. Foto uitnodiging voor communie van een meisje

Toch liever een kaart uit de unieke uitnodigingen collectie van Kaartje2go? Klik hier voor communie uitnodigingen of kijk op Communiekaart.nl voor meer voorbeelden

Tekst eerste communie uitnodiging

Voor een Eerste Heilige Communie Uitnodigingskaart willen bezoekers graag de uitnodigingstekst combineren met een gedicht. Kijk of het volgende gedicht met tekst geschikt is voor jouw communiekaart!

Gedicht voor communieuitnodiging

De eerste keer aan tafel gaan de eerste keer bij Jezus staan en eten van dit brood dat mensen voedt in alle nood . . . .

De eerste keer hier en vandaag ik doe dit echt ontzettend graag en hoop dat ik voortaan die weg van Jezus voort mag gaan.

Tekst voor Communie Uitnodiging

Op DAG DATUM JAARTAL doe ik mijn Eerste Communie De Communieviering is om TIJDSTIP uur in de NAAM KERK te PLAATS

Aansluitend is er een klein feestje tot TIJDSTIP uur bij mij thuis Ik wil jullie graag uitnodigen om dit samen met mij te vieren

Tot dan! NAAM ADRES TELEFOONUMMER

Als je verhinderd bent graag even bellen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart