Uitnodigingen bij afscheid van collega

Bij Kaartje2go worden steeds meer uitnodigingen voor een afscheid gemaakt.

Zie ook de uitnodigingen voor pensioen. Steeds meer zakelijke klanten weten Kaartje2go te vinden vanwege de mooie drukkwaliteit en scherpe prijzen.

Niet voor niks is Kaartje2go als beste getest door de Consumentenbond en Vara Kassa. En een uitnodiging voor een afscheid maak je bij Kaartje2go persoonlijk en origineel. Geen standaard drukwerk!

Uitnodiging afscheid met eigen foto

De leukste uitnodiging voor een afscheid maak je waarschijnlijk met een foto van je collega tijdens zijn dienst. Bijvoorbeeld toen hij of zij 25 jaar geleden net begon bij de zaak… De uitnodigingskaart maken is heel eenvoudig. Die foto bemachtigen soms moeilijker. Daarvoor moet je in het archief!

Afscheidsuitnodigingen kaartje2go

In de kaartmaker van Kaartje2go kun je van alles toevoegen aan de uitnodiging. Je eigen teksten, maar ook logo’ s of figuren (zoals bv slingers zie boven).

Tekst uitnodiging afscheid collega

Een tekst voor een uitnodiging afscheid is bijvoorbeeld deze:

Na 40 jaar enthousiast werkzaam geweest te zijn, gaat NAAM COLLEGA de NAAM ORGANISATIE verlaten om te genieten van zijn welverdiende (pre)pensioen.

Hierbij nodigen wij u uit om afscheid van NAAM te komen nemen op DAG DATUM tussen TIJDSTIP uur en TIJDSTIP uur in: ADRES, LOCATIE (Parkeren aan de achterzijde van het gebouw)

Graag vernemen wij uiterlijk DAG DATUM van u of u aanwezig kunt zijn.

Mail: EMAILADRES Telefoon: TELEFOONNUMMER

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart