Uitnodigingen voor een gezellige High Tea maak je met Kaartje2go

De High Tea is ook in ons land al jarenlang erg populair. Vooral dames kunnen de mooi gedekte tafel, de brocante theekopjes en etagères zeker waarderen. High Tea is ook echt een ultiem moment om eens lekker thee te leuten met je vriendinnen en bij te kletsen. Ook als er iets te vieren is dan wordt er vaak gekozen voor een High Tea, denk aan verjaardagen, babyshowers of jubilea. Wat de gelegenheid ook mag zijn, uw uitnodigingen High Tea maakt u met Kaartje2go!

Gaat u zelf een High Tea organiseren voor uw vriendinnen, dan zullen ze zeker blij verrast zijn om een persoonlijke uitnodiging van u te mogen ontvangen. Hieronder geven wij u ter inspiratie een aantal voorbeelden van uitnodigingen voor een High Tea.

uitnodigingen high teaDeze uitnodiging met theepot een vrolijke kopjes is bij uitstek geschikt om uw vriendinnen uit te nodigen voor een heerlijke middag vol gezelligheid en lekkere hapjes. Op de voorzijde kunt u de locatie, datum en tijd schrijven.

uitnodigingen high teaHelemaal in vintage stijl, deze mooie uitnodiging voor uw High Tea. Deze kaart heeft een chique uitstraling en bijzonder geschikt als u een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum wilt vieren.

uitnodigingen high teaEen High Tea cadeau geven is ook heel erg populair. Geef uw vriendin een tegoedbon cadeau zoals deze feestelijke hierboven. Na het ontvangen van deze leuke tegoedbon zal ze u vast snel bellen om een datum af te spreken.

Uitnodigingen High Tea maken

Wat de gelegenheid ook is, met een High Tea wordt het een gezellig samenzijn! Is er een heel speciale gelegenheid? Dan mag een glaasje bubbels zeker niet ontbreken. Geniet samen van alle zoete en hartige hapjes die geserveerd worden en maak er een gezellige middag van. We hebben u een aantal voorbeelden gegeven van uitnodigingen High Tea. Kies er eentje uit die het best bij u past!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart