Een baby 1 jaar oud? Gefeliciteerd!

Het lijkt haast de dag van gisteren dat deze kleine baby de wereld in kwam. Een jaar later, en hij of zij is alweer 1 jaar oud! Wat gaat de tijd toch snel, maar wat was het een mooie tijd. De eerste verjaardag van een kindje is een bijzonder moment. En een bijzonder moment verdient een mooi kinderfeestje. Een om in een plakboek te plakken. Wanneer het kindje dan opgegroeid is heeft hij of zij door de uitnodiging een tastbare herinnering aan de eerste jaren van zijn of haar leven. Op nog vele, vele jaren van geluk!

Een mini party voor een mini mens

De eerste verjaardag is heel bijzonder, niet in de laatste plaats omdat de jarige voor het eerst een verjaardagstaart krijgt. Oh, wat spannend! Deze leuke kaart met goudkleurige ananassen kun je aan vrienden en familie sturen om samen met hen de verjaardag van je kindje te vieren. Er is ook ruimte voor wat leuke foto’s van je kindje. Door het feestje klein maar fijn te houden zorg je dat de spanning je kleine niet te veel wordt en hij of zij rustig kan genieten van een (klein) stukje taart.

kinderfeestje 1 jaar

Een bloempje

Een mooie hippe en trendy kaart, voorzien van een foto en mooie illustraties van bloemen, nodigt je familie en vrienden op leuke wijze uit. Samen vieren jullie de eerste verjaardag van jullie mooie dochter, en het belooft een prachtige en feestelijke dag te worden. De tekst is geheel aan te passen en de foto kan vervangen worden door een eigen foto. Een leuk idee voor deze kaart is om een contrasterende foto te gebruiken. Een ondeugende, bijvoorbeeld, als contrast voor het lieve en schattige karakter van deze kaart.

kinderfeestje 1 jaar

Hoera, 1 jaar!

Deze vrolijke en originele kaart combineert trends op een speelse manier. Zowel vintage, schoolbord, en mooie typografie komt in de kaart terug. Een perfecte kaart voor een stoere lieve vent, die al 1 jaar oud is. Wat een kleine baas is het! Kom ook naar zijn feestje, en maak er samen een mooie dag van.

1 jaar jongen verjaardagsfeestje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart