Iemand met pensioen? Feliciteer ze ermee!

Je hield van werken, hebt het jaren met plezier gedaan. Voor jouw was je werk een belangrijk onderdeel van je bestaan. Nu is het echter zover gekomen dat je een mooie leeftijd hebt gehaald. Een leeftijd waarop je mag stoppen en bedankt wordt voor alles wat je hebt gedaan. Tijd om op je lauweren te rusten. Lekker in de schaduw van een boom in je tuin Je hoeft niets meer, wat is dat fijn. Hoe heerlijk kan een pensioen zijn. Ken je iemand die binnenkort met pensioen gaat? Feliciteer diegene met zijn of haar welverdiende rust. Als kers op de taart krijgen ze dan ook nog eens een mooie kaart.

Hallo, vrije tijd!

Met je pensioen gaat een periode in van niet meer werken. Dat is waarschijnlijk even wennen, maar het is ook gewoon heel leuk. Tijd om de bloemetjes buiten te zetten en lekker te gaan ontspannen. Van deze mooie kaart wordt iemand al snel vrolijk, en krijgt hij of zij zeker zin om met volle teugen te gaan genieten. Een beetje lezen, een beetje de plantjes water geven. Dat klinkt heerlijk, toch?

felicitatie pensioen

Het is klaar

Na jaren is het dan zover. Het heeft even geduurd, maar het grote moment is daar. De werkzaamheden zijn vanaf nu gestaakt. Luidt een nieuwe periode in iemands leven op humoristische wijze in met deze grappige kaart. Want je pensioen beginnen met een lach is altijd goed, natuurlijk!

pensioen einde werkzaamheden

Ontspannen maar

Je weet heus wel dat het nu echt klaar is. Je hoeft niets meer. Maar af en toe wordt je ’s ochtends vroeg wakker en maak je je slaapdronken klaar om naar werk te gaan. Dan is het echt handig om af en toe er even aan herinnerd te worden dat je niet meer hoeft te werken. Deze kaart is daar een leuke reminder van. Niks moet, alles mag. Geniet van je vrije tijd!

felicitatie pensioen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart