Een feestelijke opening? Dat vraagt om een leuke uitnodiging van Kaartje2Go!

Je hebt dagen en weken, misschien wel maanden naar je opening toegewerkt. Bloed, zweet en tranen in elk stukje van de voorbereiding gestoken. Je hebt je gestort op je taak, hapjes en drankjes geproefd, wijnen uitgekozen, en je droomlocatie geregeld. Je hebt hard gewerkt en je bent trots op wat je hebt bereikt. Het is tijd voor een feestje met leuke mensen om dit te vieren! Dan zou het toch super zijn als er zoveel mogelijk gasten komen, toch? Tijd om snel een boel opening uitnodigingen te versturen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Begin je feest goed!

Een goed feestje begint met een leuke en originele uitnodiging. Of het nu om de opening van je nieuwe schoonheidssalon, een kunstexpositie of een bedrijfsopening gaat, met een toffe uitnodiging zorg je dat mensen je opening onthouden. Dat ze jouw datum in hun agenda zetten en moeite doen om erbij te zijn, en dat wil je!

Kies een passende en unieke opening uitnodiging

Stel dat je een chocolaterie begint. Hoe leuk is het dan om je gasten zich te laten voelen als Sjakie uit Sjakie en de chocoladefabriek, met een ‘Golden Ticket’ uitnodiging? Bijna zeker dat zo’n uitnodiging een glimlach op het gezicht van je genodigde tovert. Misschien dat je gast zelfs spontaan uitbarst in het zingen (of neuriën) van ‘I’ve got a golden ticket!’  Het is hoe dan ook een opening uitnodiging om te onthouden en doet smaken naar meer! We hebben bij Kaartje2Go zelfs drie varianten ervan. Kun je nog kiezen welke van de drie jij het mooiste vind ook! Tip: deze kaart is ook hartstikke leuk voor een thema kinderfeestje.willy wonka golden ticket goud uitnodiginggolden ticket wonka bar willy wonka

opening uitnodiging krijtbord goud hip

Misschien heb je minder zin in nostalgie en wil je wat hippers. Daar hebben we gelukkig ook genoeg keuzes voor. Met een eigentijdse vlotte kaart laat je zien dat jouw opening ‘the place to be is’, en dat het zeker geen saaie bedoening wordt. Een kaart met een mooie lettering geeft alle nodige informatie, maar is ook fris, levendig en uitnodigend. Weet je niet precies wat je in je opening uitnoding moet zetten? Wij hebben wat voorbeelden voor je. Zo kan je snel en makkelijk aan de slag. Laat je gasten niet wachten, ga lekker aan de slag, en laat die gasten maar komen. Tijd voor bubbels!

opening uitnodiging krijtbord goud hip

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart