Uitnodigingen voor een te gek dinosaurusfeestje!

Je kleine man wordt elke dag een beetje groter. Nu is het alweer bijna tijd voor zijn volgende verjaardag. Hij heeft er hartstikke veel zin in en telt de dagen naar zijn verjaardag en verjaardagsfeestje af. Niet zo gek, natuurlijk, want op die dagen staat hij helemaal in het middelpunt van de belangstelling. Welk kind wil dat nu niet? Je zoon is helemaal weg van dino’s, en wil niets liever dan een te gek dinosaurusfeestje. Wat leuke spelletjes, zoals dinobotten opgraven en dinosaurusgeluiden maken hebben jullie al bedacht. Nu alleen de uitnodigingen nog! Natuurlijk moeten die wel in het thema passen. Geen zorgen, wij hebben de leukste uitnodigingen voor een dinosaurusfeestje voor je verzameld. Kijk je gauw mee?

Stoer, hoor!

Alle dino’s verzamelen, want het is de verjaardag van je zoontje! Het wordt niet zomaar een verjaardag, maar een echt avontuur, compleet met de coolste dinosaurussen. Met deze mooie stoere uitnodiging kan jouw feestje al niet meer stuk. Kom je ook op mijn feestje?

Vele, vele dino’s

Voor iedereen is er wat wils, ook voor de allerkleinsten. Dino’s kunnen voor iedereen leuk zijn, maar misschien zijn de grootste dinosaurussen toch een beetje te spannend voor je kleine man. Gelukkig zien deze dino’s er vooral schattig uit. Dit dinosaurusfeestje gaat met deze vrolijk feestende dino’s vast en zeker een groot succes worden! Voor jong en oud.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart