Uitnodigingen voor een super slaapfeestje!

Het klinkt misschien gek in de oren, maar kinderen en tieners zijn er dol op. Slaapfeestjes! Het is namelijk hartstikke spannend om een logeerpartijtje bij te wonen of te organiseren. Je hebt het idee dat je echt super lang mag opblijven, en kijkt samen met je vrienden jullie favoriete films. Ondertussen geniet je van lekker eten en heerlijk snoepgoed en chips. Als het echt laat wordt is het tijd voor spannende spookverhalen. Wie durft? En ook al moet je wellicht een keer gaan slapen, er is toch altijd sprake van een wedstrijd ‘Wie kan het langste opblijven?’ Een slaapfeestje is iets om naar uit te kijken, en om samen te beleven. Voor leuke uitnodigingen voor je pyjama party ben je hier aan het goede adres. Zo wil iedereen in pyjama op je stoep staan om er een fantastische avond van te maken. Kijk gauw mee naar de leukste uitnodigingen en jouw feestje kan beginnen!

Slapende wolkjes

Dit schattige wolkje is er al helemaal klaar voor. Hij heeft zelfs zijn slaapmutsje al opgezet en zijn oogjes toegedaan. Deze schattige kaart is superleuk om te sturen voor een eerste slaapfeestje. Want voor kleine wolkjes is het nog best spannend allemaal en deze kaart stelt ouders zeker gerust. Ondanks alle opwinding, zorgen de organisatoren wel dat alle kleine kindjes een fijne nachtrust tegemoet gaan. Het is immers een slaapfeestje, toch? uitnodiging slaapfeestje wolkje

Who run the world? Girls!

Een stel jonge meisjes vindt slaapfeestjes vaak heerlijk. Lekker keuvelen en kletsen en ondertussen gewoon veel lol hebben. Lekker elkaar opmaken en elkaar make-overs geven.  Een leuke film en wat heerlijke cupcakes en het feestje is compleet. Ga jij ook een ‘girls only’ pyjama party organiseren? Dan is deze vrolijke kaart met mooie illustraties en genoeg roze om je in onder te dompelen helemaal perfect! Nodig al je vriendinnen uit en maak er een avond van om nooit meer te vergeten!

slaapfeestje pyjama party

Een kick-ass slaapfeestje

Als jongen heb je misschien net wat minder behoefte aan een uitnodiging die compleet is uitgevoerd in roze. Jij bent een stoere gast, en daar hoort een stoere uitnodiging bij. Want op jouw slaapfeestje ga jij ook stoere dingen doen. Dat komt dan goed uit, want daar hebben wij een leuke kaart voor. Je kunt hem helemaal aanpassen met jouw eigen foto, hoe tof is dat?

slaapfeestje fotostrip

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart