Tijd voor een kinderfeestje? Stuur een toffe uitnodiging!

Je kind staat vast al te spingen van opwinding, want er wordt een kinderfeestje georganiseerd! Dat vraagt om een mega coole uitnodiging!  Je kind neemt de touwtjes wel even in handen voor zijn of haar feest, want alles moet perfect zijn. Alle vriendjes en vriendinnetjes zullen komen, dus haal maar vast veel taart in huis. Het zal een drukte van jewelste worden, maar zo ontzettend leuk!

Super uitnodigingen voor je kinderfeestje!

Bij Kaartje2Go hebben we uitnodigingen voor iedereen. Verdeeld in kaarten voor jongens en meisjes, maar kies vooral een kaart die jij leuk vindt en vindt passen bij je kinderfeestje.  Er zit voor iedereen wel wat bij! Verandert je kind weleens van een lief kuiken in een echte Superboy of Supergirl? Mega cool, zo’n superheldenthema, en leuk voor iedereen! Stuur dan een toffe uitnodiging met een superhelden thema. We hebben er genoeg om uit te kiezen!

kinderfeestje uitnodiging superhelden

uitnodiging strip whoosh kinderfeestje superhelden

Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes staan te popelen om te komen? Super leuk is het om ze te vragen om dan verkleed te komen. Als een superheld die ze kennen of een die ze zelf hebben bedacht. En hoe tof is het om op het feestje dan bijpassende superhelden maskers te maken? Te gek, toch?

Hip, hot en happening

Al onze kinderfeestje uitnodigingen zijn fris en vrolijk en er is genoeg keuze voor iedereen. Voor jouw echte it-girl (of it-boy) hebben we een heleboel leuke en hippe kaarten. Veel van onze kaarten kun je ook personaliseren met een foto! Hartstikke leuk, en de jarige Job staat meteen in het stralende middelpunt! Wil je de gasten nog een beetje aan het werk zetten? Laat ze hun brein dan kraken met een uitnodiging met een rebus.

kinderfeestje uitnodiging rebus roze

Laat je kinderen maar even lekker puzzelen! Zijn ze meteen even zoet, nietwaar?

De ‘To-Do’ lijst!

Maar wat zet je nu precies op een kaart? Natuurlijk de naam van je kind en hoe oud hij of zij wordt. Maar natuurlijk ook:

 • Wanneer het feestje gaat plaatsvinden.
 • Het adres. Dat kan thuis zijn, maar ook een andere locatie. Misschien ga je wel ergens iets doen!
 • Hoe laat de kinderen verwacht worden en hoe laat het feestje zal eindigen. Wel zo handig voor de ouders, toch?
 • Als je ergens iets gaat doen, is het misschien leuk om een tipje van de sluier op te lichten, door een kleine hint te geven. ‘’Spitter, spetter, spater, lekker in het water’’ , bijvoorbeeld als je gaat zwemmen, en/of Neem je zwemspullen en een handdoek mee!
 • Cadeautips. Het hoeft niet, maar is soms wel handig!

uitnodiging kinderfeestje watercolor jongen

Bij Kaartje2Go worden kaarten die voor 16:00 besteld zijn de volgende dag al bezorgd. Ideaal als je dus last-minute nog uitnodigingen voor kinderfeestjes wilt versturen!

De voordelen

 • Unieke collectie uitnodigingen
 • Je eigen originele fotokaarten
 • Zeer voordelig
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
 • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart