Arrrrgh! Piratenfeestje uitnodigingen voor een supercool feest bij Kaartje 2Go!

Je kind is binnenkort jarig en heeft z’n woordje al klaar over hoe het feest eruit moet zien. Het wordt een piratenfeestje! Want piraten zijn hartstikke cool, met hun gigantische schepen, ooglapjes en schatkisten vol met goud. Maar voor het feest echt kan beginnen moeten er natuurlijk wel even een paar uitnodigingen worden verstuurd! Want je wilt wel dat er zo veel mogelijk piraten je feestje komen vieren, toch? Met Kaartje2Go is uitnodigingen maken en versturen een eitje, want wij hebben een aparte verzameling van uitnodigingen met een piratenthema. We lichten er hier een paar voor je uit, maar kijk gerust even rond in onze verzameling!

Verkleedpartijtje voor de foto

He is altijd hartsikke leuk om een¬†uitnodiging met foto te sturen. En voor een uitnodiging voor een piratenfeestje is het maken van zo’n foto ook echt geweldig om te doen. Tijd om te verkleden en te schminken! Trek samen alles uit de kast om er een toffe plaat van te maken. Een ooglapje, papegaai en een grote hoed mogen niet ontbreken, evenals een stoppelbaard en een zwaard of pistool. Je wilt natuurlijk wel dat alle vriendjes zien dat er maar een kapitein van het piratenschip is, en dat is de jarige.

piratenfeestje uitnodiging

Deze kaart is een feestje om te maken en om te krijgen, want kijk hoe leuk alles eruit ziet! Met deze kaart wil iedereen van de partij zijn, want het belooft een gezellige en leuke boel te worden. Maak de kaart persoonlijk met een eigen foto, en pas alles naar eigen wens aan voor een zo tof mogelijke uitnodiging.

piratenfeestje uitnodigingpiratenfeestje uitnodiging doodshoofd

Met deze kaart hoef je je niet eens te verkleden! Maar het mag natuurlijk altijd wel. Verkleed je en maak een foto om te gebruiken en fleur je kaart daarna nog wat op met de extra stickers! Zo kun je bijvoorbeeld je arm voorzien van een tatoeage. Het leuke aan deze kaart is dat hij er echt heel spannend uitziet. Het papier lijkt op oud perkament, waar echte piraten op schreven, en aan de binnenkant staat een afbeelding van een doodshoofd. Wie van de vrienden durft er het avontuur aan?

Tijd voor een leuk piratenfeestje

Een andere optie voor een leuke uitnodiging is om een kaart te kiezen met een gave illustratie. Zo hou je de uitnodiging voor je piratenfeestje leuk en speels. Deze kaart is met name voor jongere kinderen ook erg tof, met alle felle kleuren en heldere tekeningen. En een kaart met een octopus als piraat doet het natuurlijk altijd goed! Want wie wil er nu niet zo’n vrolijke kaart in zijn brievenbus?

piratenfeestje uitnodiging octopus

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart