Kinderfeestje uitnodiging maken

Binnenkort is je zoon of dochter jarig. Alvast van harte gefeliciteerd! Voor het kinderfeestje zoek je natuurlijk een originele kinderfeestuitnodiging. We laten je hier graag zien wat voor moois je bij Kaartje2go kunt maken..

Voor elk kind maak je bij Kaartje2go een unieke uitnodiging. Hieronder zie je een paar voorbeelden van kinderfeestje kaarten met een eigen foto. Allemaal gemaakt bij Kaartje2go!

Uitnodiging Piratenfeest

Voor een piratenfeestje nodig je je vriendjes uit met je eigen piratenuitnodiging. En die maak je het leukst bij Kaartje2go! Pak een leuke foto van je kind, en versier deze zelf in je eigen piratenstijl. Je vind kaders met piraten, of figuren met piraten outfit, zoals een piratenhoed of ooglapje. Zo maak je de leukste uitnodiging eenvoudig zelf. En je maakt zo ook nog eens voor een vriendelijke prijs. Kijk en vergelijk zelf wat je bij diverse sites betaalt voor 20 uitnodigingen!

Uitnodiging kinderfeestje 2 jaar

We zien bij Kaartje2go ziet vaak hele creatieve of bijzondere (foto)kaarten voorbijkomen. Daarom worden er af en toe leuke kaarten uitgelicht die gemaakt zijn door een kaartje2go-klant*. Misschien geeft het nieuwe inspiratie voor jouw eigen kaart. Deze vrolijke verjaardagkaart is gemaakt door Sandra, de moeder van Emma. Ze heeft zelf met verschillende versieringen uit de kaartmaker een prachtige uitnodiging gemaakt. Zo heeft ze gekozen voor het vrolijke ballonnenkader en deze versierd met bloemen en vlaggetjes. Alles bij elkaar geeft een super vrolijk geheel. Niemand wil deze verjaardag toch missen!

Uitnodiging 5 jaar

Jacolien heeft deze week een ontzettend leuke uitnodigingskaart gemaakt voor de verjaardag van haar dochter Naomi. Ook weer met een eigen foto een originele uitnodiging!

uitnodiging-kinderfeestje-met-versiering2

Je vind de CONFETTI- versiering onder de kaders maar we hebben nog meer kant-en-klare kaders met bijvoorbeeld ballonnen, prinsessen of piraten. Jacolien heeft daarna het woord FEEST op de kaart geplaatst. Je kunt je tekst in een lettertype maken die jij het mooiste vindt. Je geeft het de kleur die je mooi vindt en de grootte bepaal je ook zelf.  Zo maak je echt een UNIEKE kaart!

Uitnodiging voetbal kinderfeestje

We zien bijvoorbeeld de mooiste uitnodigingen voor kinderfeestjes voorbijkomen. En voor elke gelegenheid maak je bij Kaartje2go eenvoudig je eigen unieke kaart. Bijvoorbeeld voor een voetbalfeestje. Je maakt zo een originele voetbaluitnodiging van je eigen ster! Met je eigen foto en het voetbal kader kun je alle vriendjes en vriendinnetjes op een leuke manier uitnodigen

Kaartje2go is de leukste plek voor de uitnodiging van een kinderfeestje.

 • Als beste getest door Vara Kassa EN de Consumentenbond
 • Vriendelijk geprijsd: Je maakt al 10 kaarten voor euro 8,95
 • En al meer dan 350.000 Nederlanders bestellen bij Kaartje2go!

Prijzen uitnodigingen

De uitnodigingen van Kaartje2go zijn ook nog eens heel voordelig, vergeleken bij andere kaartensites. Het scheelt op 20 kaartjes soms wel tientallen euro’s!. En die besteedt je toch liever aan het cadeau of feest van je dochter of zoontje!

 1. De vermelde prijzen zijn inclusief de kosten voor het drukken van de kaarten, verpakkings – en verzendkosten naar je thuis en inclusief BTW. De kaarten zelf worden zonder postzegels geleverd.
 2. Peildatum prijzen is 16 januari 2011. Prijzen van Kaartje2go, TNT, Greetz en Kaartjeversturen zijn op basis van inloggen. Niet ingelogd gelden andere prijzen.

Ook de mooiste uitnodigingen voor je kinderfeestje maak je zo, bij Kaartje2go!

De voordelen

 • Unieke collectie uitnodigingen
 • Je eigen originele fotokaarten
 • Zeer voordelig
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
 • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart