Gek op dieren? Organiseer een kinderfeestje met dit thema!

Is jouw kind binnenkort jarig, en helemaal gek van dieren? Van apen op de apenrots tot vissen van de diepzee, jouw spruit vindt het allemaal geweldig en zou het liefst honderd huisdieren hebben. Dan is het hartstikke leuk om een kinderfeestje te organiseren met dieren in de hoofdrol. Je kan er alle kanten mee op! Een dagje dierentuin, met z’n allen naar de kinderboerderij, of een rondleiding door het asiel. Waarbij iedereen natuurlijk op het laatst mag knuffelen met alle kittens. Je kunt het zo gek nog niet bedenken. Stuur een feestelijke uitnodiging die aansluit op het thema om het feestje compleet te maken. Wij hebben er in ieder geval genoeg voor je!

Op avontuur

Ben jij al helemaal klaar om op safari te gaan en alle wonderen van de vlakte te ontdekken? Met deze kaart komt ben je dat zeker wel. Als je goed kijkt, kun je zelfs in de kaart steeds meer verschillende dieren ontdekken. Dat belooft wat voor het kinderfeestje. Ken jij ze allemaal?

kinderfeestje dieren camouflage

Op naar de boerderij!

Je hoeft natuurlijk niet naar Afrika af te reizen om leuke en mooie dieren te kunnen aanschouwen. Je hoeft zelfs niet eens naar de dierentuin. Zoek het eens wat dichter bij huis, en ga op bezoek bij een kinderboerderij. Want boerderijdieren zijn minstens zo leuk als leeuwen en tijgers en beren. En dikke kans dat de kinderen ook wat beestjes mogen aaien of voeren. Dan kan hun dag al helemaal niet meer stuk!

dieren kinderfeestje koe varken

Wat een beestenbende!

Met z’n allen naar de dierentuin gaan is hartstikke leuk. En deze kaart maakt de voorpret al leuk, want wat een vrolijke boel is het daar! De toekan, aap en giraffe hebben het overduidelijk hartstikke naar hun zin en nodigen jou uit om gezellig mee feest te vieren. Kom je ook?

dieren kinderfeestje giraffe aap toekan

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart