De leukste uitnodigingen voor een prinsessenfeest!

Kleine meisjes willen vaak een soort persoon worden als ze later groot zijn. Een mooie prinses, liefst met een mooie baljurk in roze, geel of blauw. Het klinkt natuurlijk ook hartstikke leuk, een prinses zijn. De hele dag alleen maar doen wat je wilt, cakejes eten, paardrijden en dansen in je mooie baljurk, natuurlijk. Liefst ook nog met een knappe prins, dan is het plaatje compleet. Een droom voor vele kleine meisjes, en nu komt die droom voor een dag uit. Jouw kleine prinses is namelijk jarig, en wil een prinsessenfeest! Daar hoort natuurlijk een bijpassende uitnodiging bij. Gelukkig is zo’n uitnodiging zo gemaakt. Pak je kleine meid erbij en zoek samen een mooie kaart uit, waar zij helemaal blij van wordt. Kijk je gauw mee?

All-out voor je prinses

Je dochter is maar een dag in het jaar jarig, en je wilt graag dat dit prinsessenfeest bijzonder wordt. Hoe leuk is het dan om all-out te gaan met de uitnodiging? Verkleed je dochter en maak van haar een echte kleine prinses voor een mini fotoshoot. De foto’s gebruik je dan voor de uitnodiging. Leuk is dan om de uitnodiging in een plakboek te stoppen. Vergeet niet alle info aan de binnenzijde te vermelden, zodat al haar vriendjes en vriendinnetjes op haar feestje zullen komen.

prinsessenfeest

Koninklijke kaart

Gegarandeerd dat alle vriendjes en vriendinnetjes van je dochtertje staan te popelen om op haar feestje te komen. Hoe kan het ook anders, met zo’n koninklijke kaart als deze? Simpel, maar stijlvol. Kom je ook op mijn prinsessenfeest? Jouw party princess is er in ieder geval klaar voor!

prinsessenfeest

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart