De leukste uitnodigingen voor een bowling kinderfeestje!

Je zoon of dochter is binnenkort jarig. Gefeliciteerd! Nu wil je kleine drommel natuurlijk ook een kinderfeestje organiseren, en alle vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Waardoor jij als ouder even met je handen in het haar zit. Want wat ga je in vredesnaam met zo’n grote groep kinderen doen. Ineens schiet het je dan te binnen. Als kind zelf vond je dit vroeger namelijk ook zo leuk om te doen. Je gaat met iedereen naar de bowlingbaan voor een gezellig potje bowlen! Veel werk heb je er niet aan, en de kinderen vinden het alleen maar hartstikke leuk. Nu moet je nog wel even de uitnodigingen versturen, want de verjaardag van je kind komt er al snel aan.  Hoe leuk zou het dan zijn om uitnodigingen in het thema uit te zoeken? Heb jij even geluk, want uit onze collectie kaarten voor een bowling kinderfeestje hebben we alvast de leukste voor je uitgezocht. Kijk je gauw mee?

Strike!

Deze prachtige kaart is een (bowling) schot in de roos! Door de prachtige grafische illustratie en de mooie lettering is deze kaart werkelijk een plaatje, en een echte eyecatcher. En de binnenzijde doet niets onder voor de buitenkant! Hiermee trek je meteen alle aandacht naar je toe, en zal iedereen op je bowling kinderfeestje willen komen. Dus waar wacht je nog op? Pas de nodige informatie aan en druk op versturen. Uitnodigingen regelen was nog nooit zo makkelijk!

Stoer in zwart-wit

Dat een uitnodiging in zwart-wit helemaal niet saai hoeft te zijn bewijst dit mooie kaartje eens even. Want zie hoe feestelijk de illustraties zijn, en hoe leuk het er allemaal uitziet? Ook is dit kaartje voor een bowling kinderfeestje hartstikke stoer, en kan je alle broodnodige informatie kwijt op de voorkant. Pas ‘m aan en verstuur ‘m, en klaar is Kees!

bowling kinderfeestje zwart wit stoer

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart