Vier je binnenkort je 50-jarig jubileum? Vind hier de mooiste uitnodiging!

Je herinnert je het nog als de dag van gisteren. Dat ene speciale moment waarop je wist dat dit de ware was. Dat moment waarop je tot over je oren verliefd werd op iemand en de rest van je leven bij hem of haar wilde zijn. Het lijkt allemaal te zijn gebeurd in een ver verleden, maar ook pas gisteren. En zo ben je ineens alweer tien jaar samen. Wat vliegt de tijd! Of je nu vijftig jaar getrouwd bent of al vijftig jaar trouw aan elkaar maakt niet uit. Een jubileum is een jubileum. En dat is een bijzondere gelegenheid, die zeker een feestje waard is. Want de liefde moet gevierd te worden. Laat jouw familie en vrienden delen in jouw vreugde, en nodig ze allemaal uit voor een groot feest. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een van onze prachtige uitnodigingen voor een 50-jarig jubileum? Voel je het feestje al kriebelen? Kijk dan maar eens gauw mee!

Voor altijd

Deze mooie, stijlvolle kaart voor een 50-jarig jubileum laat op een prachtige manier zien dat de jaren misschien zijn verstreken, maar dat jullie nog steeds helemaal gek op elkaar zijn. Mooi, nietwaar? Op de voorkant plaats je een oude foto van jullie, zoals bijvoorbeeld jullie trouwfoto, en aan de binnenzijde een foto van nu. Kijk hoeveel jullie van elkaar houden! Dat is toch eigenlijk elke dag reden voor een (klein) feestje?

50-jarig jubileum

Een 50-jarig jubileum

Houden jullie van een kaart met een modern tintje? Dan is deze mooie uitnodiging voor een 50-jarig jubileum misschien iets voor jullie. De kaart doet klassiek aan, maar is door kleine toevoegingen en aanpassingen ook heel modern. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige letters in goudlook, en de mooie illustratie van rozen. Aan de binnenzijde is ruimte voor een mooie foto van jullie samen, om jullie uitnodiging net wat persoonlijker te maken. Gefeliciteerd met jullie 50-jarig jubileum!50-jarig jubileum

jubileumkaart 50-jarig jubileum

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart