De mooiste kaarten voor 12,5 jaar samen

Zo sta je nog te trillen van de zenuwen voor je huwelijksdag, en zo ben je inmiddels al weer 12,5 jaar getrouwd. Toch herinner je jouw bruiloft als de dag van gisteren. Jullie zijn wat ouder geworden, maar verder is alles nog hetzelfde als op die dag. Jullie houden nog steeds zielsveel van elkaar en zijn hartstikke gelukkig. En zo’n gelukkige mijlpaal mag dan natuurlijk wel gevierd worden! Met een mooie uitnodiging ben je alweer een stap verder met het organiseren van je grote feest voor jouw jubileum. Veel plezier, he?

Proost!

Het is tijd voor een feestje, want jullie zijn 12,5 jaar samen. Gefeliciteerd! Daar moet op geproost worden, liefst met zo veel mogelijk familie en vrienden. Want zo’n bijzonder jubileum kun je niet zomaar voorbij laten gaan en moet je vieren met de mensen van wie je houdt. De gezelligheid spat in ieder geval al van deze vrolijke kaart af, met de speelse typografie en leuke illustraties van een champagnefles en champagneglazen. Op jullie, proost!

jubileum 12,5 jaar fles champagne

Op nog vele jaren

Jullie zijn al een tijdje samen, en ook al lijkt het als de dag van gisteren dat jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, jullie hebben al veel meegemaakt met z’n twee├źn. Geniet van jullie mooie momenten samen, en kies de mooiste herinneringen uit om te verwerken in jullie uitnodiging. Jullie kunnen niet wachten op wat de toekomst nog allemaal zal brengen!

jubileum 12,5 jaar uitnodiging

Bij de tijd

Ja, jullie zijn al een tijdje samen en inmiddels wat ouder geworden. Maar jullie kunnen zeker nog wel een goed feestje organiseren en vieren. Deze moderne en hippe kaart maakt duidelijk dat jullie misschien wat meer rimpels hebben, maar nog steeds bij de tijd zijn.

12,5 jaar jubileum huwelijk

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart