De mooiste jubileumkaarten voor een koperen huwelijk!

Je herinnert je het nog als de dag van gisteren. Dat ene speciale moment waarop je wist dat dit de ware was. Dat moment waarop je tot over je oren verliefd werd op iemand en de rest van je leven bij hem of haar wilde zijn. Het lijkt allemaal te zijn gebeurd in een ver verleden, maar ook zo kort geleden. De tijd is gewoonweg voorbij gevlogen met jouw soulmate. En zo ben je ineens alweer 12,5 jaar samen. Wat vliegt de tijd! Nu is dan jullie jubileum. Jullie koperen huwelijk! Zoiets is een bijzondere gelegenheid, die gevierd moet worden. Want de liefde is het dubbel en dwars waard om gevierd te worden. Laat jouw familie en vrienden delen in jouw vreugde, en nodig ze allemaal uit voor een groot feest. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een van onze prachtige jubileumkaarten? Voel je het feestje al kriebelen? Kijk dan maar eens gauw mee!

Vier de liefde

Een jubileumfeest is een feest van liefde, waarbij niet alleen jullie liefde, maar ook de liefde in het algemeen gevierd word. Nodig daarom al je naasten, al je dierbaren uit om dit feest met jou samen te vieren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Tegen zo’n stralende uitnodiging  kan toch niemand ‘nee’ zeggen? Op een groots feest en op jullie koperen huwelijk. Vier 12,5 jaar liefde!

Time flies

De tijd vliegt als je het leuk hebt, en als je die tijd doorbrengt met je grote liefde. Voor jullie koperen huwelijk is het dan toch echt tijd voor een goed groots en spetterend feest. Op nog vele, vele jaren samen. Ontkurk die champagneflessen maar alvast! Are you ready to party?

uitnodiging jubileum huwelijk koperen huwelijk

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart